Läkarn

2010-11-30 @ 12:27:19

Nyss vart hos läkaren, kraftig halsfluss. Hon blev riktigt orolig över att min hals va så svullen att den skulle kunna svullna igen helt. Så ska ha den under uppsikt, blir inte svullnaden bättre får ja läggas in :( Nu ska jag hämta min medicin, sen blir det att krypa ner under en filt och kolla på nån film. Inget mer jobb denna veckan..

Någon som har ett bra förslag på film?

Puss Johanna

Dag på soffan

2010-11-29 @ 18:20:48
Idag blev det att sjukanmäla sig på jobbet, blev istället en dag på soffan under en filt med en kopp te. Så blivit mycket film. Imon om jag inte e bättre i halsen så blir det att gå till läkaren, troligtvis har jag halsfluss mamma säger att ja e vit i halsen :(

Vad har ni gjort idag?

Puss Johanna

Sjuk:/

2010-11-28 @ 21:04:34
Känt mig kass i halsen sen onsdags morse, började känna mig konstig i kroppen igår. Efter jobbet fick ja sån huvudvärk så valde en hemmakväll istället för att åka med till Kungsbacka med tidig läggdags. Vaknad imorse när klockan ringde och huvudvärken den va kvar, pallrade mig ur sängen och körde till jobbet.

Efter jobbet bar det av på Haga julmarknad spelning. Började snöa runt 10 snåret så blev en kort men mysig spelning. När ja kom hem slog de till, ont i hela kroppen,skit ont i halsen och huvudet bara banka! Gick och la mig och trodde att de skulle gå över men nej där hade ja fel! Tog febern och den visa 38:8 så de kanske blir en dag hemma från jobbet imon.

Tack alla som skickat krya på dig hälsningar! De värmer i min redan upphettande kropp!

Vilket väder vi fått igen, snön bara vräcker ner på utsidan. Tycker synd om mina kollegor på Park och Natur som måste va ute i detta, men men men thats life!Nu blir det kudden, godnatt!

Puss JH

Kallt!!

2010-11-27 @ 17:24:21
Imorse när jag åkte till jobbet 04:45 så visade bilen att det va -8 ute, så det har vart kyligt att jobba idag men det har gått kanon. Var lite kallt om händerna har ju endast sommarhandskar..

Efter jobbet blev ja körd till Järntorget av en kollega, kollade på Göta Lejons spelning i Haga det som var kvar av den. Det va så kallt så de valde bort Vallgatan så de körde endast en spelning idag, på 30min. Felicia va allt kall såg man lång väg uch tyckte synd om dig och alla de andra också för den delen. men ni va så duktiga. Imon blir det min tur att blåsa skiten ur Haga hehe ;)



Nu skall jag ner och hjälpa mamma att laga mat, sen ska vi åka iväg till Carina och dem på lite ost och kex. Donald från Skottland är i Sverige så han bor hos dem ska bli kul att träffa honom igen :) Så det blir en kväll att prata engelska idag hehe men det kommer gå bra som vanligt. Resan till skottland i vintras gjorde nytta!

Puss Johanna




Frölunda Torg

2010-11-26 @ 19:15:54
Efter jobbet hjälpte jag mamma med att hänga upp julgardinerna, sen kom pappa hem. Han har vart i tyskland den här veckan, så skall fira hans födelsedag idag(han fyllde 23e). Åkte till torget för att se om jag kunde hitta en klocka som jag skall få i 20års present, och det hittade jag plus 2 andra och en ring. De andra klockorna skall ja betala själv, de andra present. Känns skönt att hittat 20 års presenten!

Den vita kommer va läcker på sommaren!

Ikväll blir det tacos mys och fira pappa samt lägga sig tidigt, jobbar även denna helg så klockan ringer 04:15 imon.

Puss Johanna

Värdens bästa Therese..

2010-11-26 @ 13:35:09
Har nu lämnat Sveriges kalla vinter väder och befinner sig i solen nere i Egypten. Hoppas du får en underbar resa gumman, det är du värd!!:) får ses sen när du kommer hem igen, puss babe

Hej då Oscar:(

2010-11-24 @ 16:56:01
Snön bara vräker ner, helt sjukt! Hörde nyss på radion när de intervjuade två av mina arbetskollegor angående snöröjningen, de hade vart ute sen 03:30 imorse och skall ut samma tid inatt. Tur att jag endast jobbar på helgerna. Tycker de kan räcka med snö nu ett tag, vi har väll så vi klarar oss eller?


Snögubbe som jag och barnen gjorde igår :)

Imon tidigt på morgonen lämnar min kära vän Oscar Öström sverige för några månader, han flyger till Thailand imon och sen bär det vidare av mot andra länder. Han skall vara bort i 3-4 månader få se hur om det blir längre eller kortare.. Så ikväll innan repet skall jag gå bort och säga hej då till honom och önska han en trevlig resa :)

Vill med utomlands..

Puss JH

Saknar

2010-11-23 @ 20:40:55
Tänkt på dig en massa, saknar dig M och älskar dig ännu! Känns förjävligt att leva utan dig,
vill ha tillbaka tiden med dig!

Hände där?

2010-11-23 @ 19:51:34
Kollad nyss på gårdagens avsnitt av PH(Paradise hotel). Jag missade detta igår så spelade in det hehe;)
Jo igår kom det in två nya gäster på hotellet, plötsligt var Emanuel och Melissa ute. Tråkigt att han åkte ut, gillade han för han var alltid sig själv oavsett vad som hände! Samma kväll som Melissa åkte ut hånglar Petter upp den nya tjejen. Hände där?!!Trodde han och Melissa var riktigt tajta, men där ser man hur snabbt det kan ändras. Men tycker att det är skoj att Liv har fått en ny vän på hotellet, jätte skoj. Tycker hon e värd det. Så det var bra att den nya tjejen kom in.

Puss Johanna

Tandläkaren

2010-11-22 @ 18:55:07
Uch gick inte alls bra, hade två håll. Skulle borrat det ena idag och fått det gjort men svimmade istället så blev inget med det. Skönt att mamma var med, känns alltid bra att vakna upp när man känner någon. Det är en enorm trygghet! Ska tillbaka den 20e, sen blir det att gå till tandhyginisten några gånger i veckan för att träna min rädsla. Shoppade lite med mamma efter en stunds vila, hittade lite kläder hehe. Nu blir det te framför tvn, hoppas ni haft en bättre dag än mig!! Puss Johanna

Längtar ej

2010-11-21 @ 19:45:21
Lämnat av Sebbe på centralen efter träningen, ses på fredag igen brorsan :)

Längtar inte till morgondagen, den här natten får gärna gå långsamt. Mamma påminde just mig att jag skall till tandläkaren imon, ni som känner mig vet vad detta innebär. Att gå till tandläkaren är det värsta jag vet, har endast borrat en gång men har alltid varit rädd för att gå dit. Hatar det, uch!

Ska försöka att inte svimma imon, får ej något lugnande på vanlig undersökning får se hur detta går imon. Är jätte orolig nu så alla ni håll era tummar på det bästa imon. Att allt går bra och att ja inte har nått hål.

Ikväll blir det te och mys framför tvn, måste kolla in vad som hände i Bonde söker fru i onsdags missade detta då jag va på rep så får spana in det nu istället. Sen blir det en tidigt läggdags för mig ikväll.

Ha det kanon!

Puss JH

Sova

2010-11-21 @ 15:08:12
Gårdagens middag var väll inte så passande, va helt slut när ja kom hem så jag va inte så social. Men de tog de bra, var med en stund i allafall innan det lev kudden. Idag gick det bra på jobbet, inga konstigheter. Men det va skönt att komma hem och få sova.



Snart bär det av på marschträning med Göta Lejon. Får se hur det går, hur mycket man orkar uch har inte lust alls.. Hade vart skönare att bara dratt hem till Jonte och haft en slappsöndag som förra veckan. Får se om det blir en slappmåndag imon?!

Puss Johanna

Hard work work

2010-11-20 @ 19:05:27
Sitter här nu med Jennifer, vi har ju bjudit hem familjen nummer 2 på middag ikväll. Gästerna anlände dock innan mig, blev en lång dag på jobbet idag.

Klockan ringde 04:20, kom till jobbet 05:10. Lämnade jobbet 17:10 på kvällen 12 timmar efteråt. Arbetsdagen slutade på 11,5 timme så jag är nu helt slut. Imon blir det att gå upp igen och hoppas hoppas hoppas att snön är borta tills dess, så man slipper skotta och flisa.


Götaplatsen/Avenyn


Paul jobbar på hehhe!

Ne nu ska jag vara social mot mina gäster, hörs imon. Ha det så bra så länge!

Puss Johanna

Snö

2010-11-19 @ 21:42:31
Jag ser det snöar, ja ser det snöar.. Kommer bli en tuff arbetsdag/morgon imon/natt, men det klarar vi! Eller hur?! Nu blir det snart sängen känner ja så man e hyffsad pigg imon när klockan ringer 03:40. Puss Johanna

Work

2010-11-19 @ 20:20:26
Idag är det fredag och det betyder fest för många, men inte mig. Ska jobba i helgen.

Så det betyder att ikväll blir det att bara vara hemma och mysa med familjen, samt Sebbe som ja nyss mötte upp från vagnen. Välkommen hem bror, saknat dig!


Kommer du ihåg denna bilden?
Husbilen, glasbruksrunda sommar 2008

Puss Johanna

Angående jobbsökandet i Branäs

2010-11-19 @ 20:15:00
Jag har sökt till säsongs jobb i vinter på Branäs, fick först nej både jag och Lisa. Men så dök det upp ett jobb, som Lisa fick(ja säkte det försent, de hade redan bestämt sig för henne). Grattis. Så går nu och hoppas på att det är fler som hoppar av helsäsongen, annars är jag ganska så säker på att ja fått ett halvsäsongs jobb. Delat i lift och hyra.

Så i vinter blir det du och jag Lisa. Wiie! (om allt går vägen) Håll era tummar, helst helsäsong vill jag ha.

Puss Johanna

Vart tyst idag..

2010-11-18 @ 22:35:12
Vart tyst idag i tel, inget svar från Branäs. Men enligt Lisa blir det nog imon. Hoppas hoppas hoppas!! Nu blir det sängen, skönt att lägga sig ner i en varm säng, det är ju så fruktansvärt kallt ute. Nån som vet hur kallt det ska vara i helgen? Skrivbordet blev fint, bara lite små saker kvar att städa undan. Tar det imon. Puss Johanna

Håll tummarna!

2010-11-18 @ 08:01:28
Idag får ja reda på om jag får jobb i Branäs eller inte, ringde ditt igår eftersom vissa nu tackar nej till sina tjänster så finns det jobb över. Så hon skulle kolla över min ansökan och ringa tillbaka senare idag, hoppas hoppas hoppas! Så snälla hjälp mig med att hålla tummarna idag, eller be för mig. Gör vad ni själva känner för, tack på förhand :)


De håller på att lägga snö :)

Efter jobbet idag ska jag fortsätta att städa på rummet, ska tömma ovansidan av skrivbordet där ja bara lagt en massa saker som legat och drällt överallt. Sen blir det nog att vara med nån god vän.

Hoppas alla som fyllde år igår hade en underbar födelsedag! Komiskt Tess att du fick frukost på sängen, som ja skrev att du va värld det på din dag. Snäll Emelie du har:)

Puss Johanna

Citat

2010-11-17 @ 22:13:07
Det finns många fällor att falla i!

Överraskning

2010-11-17 @ 22:01:23
Ikväll på repet överraskade jag och några andra från Göta Lejon Anton på sin födelsedag. Kunde inte nämna något innan eftersom det skulle vara hemligt. Han fick en jätte fin tårta med motivet av en kyckling som sa PPPPAAAKKKAA!

För er som inte vet så lät Anton så hela tiden under årets resa, så det var ett intern skämt som han uppskattade väldligt mycket. Kom till och med en tår om ja inte såg fel?!
Grattis än en gång Anton
P.S bild på tårtan kommer upp senare, så fort ja fått tag på bilden :)
Nu blir det sängen, natti
Puss Johanna

GRATTIS!!

2010-11-17 @ 08:35:01
Ska snart iväg till jobbet, ikväll blir det rep med Göta Lejon.
Lycka till på din konsert i Partille Jonatan, de kommer gå jätte bra!


Idag fyller världens bästa Therese år. Grattis gumman!

Även Jennifer, min "lillsyrra" fyller år idag så Grattis till dig också :)


Ha en fin dag, puss Johanna

Tisdag

2010-11-16 @ 17:57:53
Fick paket idag av bästa brevbäraren, tack B kul att se dig igen :)

Vad gillar du din bild?

Idag blir det att fortsätta städa, kanske träffa en killkompis från Lerum får se.. Nu blir det i allafall promenad med mamma och Svea.

Puss J♥

Kväll med bröderna bäst!

2010-11-15 @ 23:45:00
Åkte hem till bröderna bäst i söndags kväll när vi kommit hem, det va riktigt mysigt. Jag köpte med mig lite vanilj glass, så det mumsade vi på medans vi spelade Monopol.

Jonte                  Varför ska den alltid sitta på mitt huvud?

Tro det eller ej, jag vann!!Fast Jonte fuska, han snodde min kontroll..Robin gick bankrutt och Jonte med hehe. Hoppas ni inte är allt för sura på mig  ;)


Bröderna bäst!


Hjälpte inte att du fuska, ja vann ändå vännen


Robin bankrutt, Jonte kämpa på men gav sedan upp. Jag hade alla gator.

Tack för en underbar kväll!!
Puss Johanna

Lugn vit helg

2010-11-15 @ 16:20:00
I helgen var jag med mamma och pappa nere i Varberg med husbilen, det var mysigt. Synd att det blåste bara, va lite kyligt tur det finns värme inne  i husbilen!


Stora vågor                   Bada?Hade räckt att stå på stegen

Lördag: Var på torget(i Varberg) och shoppa lite med mamma, efter lunchen bar det av en snabbis till Gekås. Ja och mamma tog snabbkassan ut. Då är det endast 10 varor per man, jag hade 3 haha så de va snabbt in och snabbt ut. Kom 30 min innan stängning så hann inte så mycket, samt att ingen hade lust att stå i kön som var ut. De stod säkert i 2 timmar om inte mer innan de va ute ur varuhuset.



Söndag: Hade en underbar söndag i Varberg, jag och Svea gick ner till havet och bara myste! Sen låg vi i sängen med och götta oss medans mamma och pappa handla, älskar min hund!



Sen bar det av till Billdal för att hälsa på några bekanta, och spana in deras nya hus. Jätte fint verkligen! När vi kom hem så fick pappa sina farsdag presenter, sen åkte ja iväg till Jonte och Robin och var där hela kvällen :)

Mer om detta kommer senare.. Puss J


Tomt

2010-11-13 @ 19:56:41
Känns otroligt tomt just nu, vet att ja förtjänar bättre men det e jobbigt att släppa den man älskar! Men har man inte tid för varandra, tid som man vill ge varandra så vad gör man?

Kommer alltid älska dig M, och vet att du känner desamma.
Saknar dig, lova mig att inte försvinna!

Kärleks dikt till dig

2010-11-13 @ 09:24:46
Jag ska vara stark och svälja min gråt
Jag ska vänta tills tiden tagit slut
Tills du säger att du fått den tid som du vill för dig själv
Du är glöden som brinner inom mig,
all min kärlek, all min sorg är på grund av dig

Fri helg

2010-11-12 @ 16:53:00
Inget jobb i helgen, känns bra faktiskt men blir nog till att jobba nästa helg.

Snart åker ja till Varberg, kommer tillbaka hem imon eftermiddag. Ska ner åh kolla läget med alla där nere.

Lördag: Blir det att ta tåget hem, sen umgås med Jonatan som kom hem från sjukhuset idag :)



Söndag: Blir nog att va med Jonte eller nått annat skoj, få se vad som händer..

Vad ska ni göra i helgen?

Puss J

Sjukhus

2010-11-11 @ 21:29:33
Fick ett chockande sms av Kenneth inatt, att jonte låg på sjukhus.

Så idag efter jobbet åkte ja till Frölunda Torg och köpte en present till Jonte, gick sedan till Robins jobb. Efter han hade slutat så bar det av till intensiven på Mölndal,avdelning hjärta för att besöka Jonatan.


Han har troligen drappats av en hjärtmuskel inflammation. Kommer att tillbringa denna natten också på sjukhus stackaren, får hoppas att han kommer hem imon.

Puss J

Julhandlat

2010-11-09 @ 19:46:35
Oj va det snöat och blåst hela dagen idag, bara vräkt ner!Snöat på er också idag?
Snart ser det väll ut så här..

På jobbet idag var det fotografering, blev jätte förvånad över hur duktiga alla de små var när de skulle ta bilder. Så söta var de!

Efter jobbet var det shopping som stod på schemat, så nu har jag handlat klart min farsdag present och alla i familjens julklappar :) Samt lite kläder till mig själv hehe.

Spelade in "Ung och Bortskämd" igår som startade igår på SVT1, hahha gissa vem som va med där? Jo JP haha skrev till han om det var bluff, för enligt mig är han ju helt tvärtom. Svar Ja, programmet är en bluff!
Nu blir det te och macka framför brasan, mums!Puss Johanna

Arg

2010-11-09 @ 13:16:16
Varför kan ja inte vara arg på personer? Blir ja det så varar det bara en kort sekund sen är ja snäll igen, fast personen sårat mig och gjort dumma saker! Blir trött på mig själv.. Någon som vill lära mig? Thess du som känner mig hjälp mig! För er kanske detta låter jätte lätt men det är det inte. Det är verkligen ett jätte stort problem för mig! Puss J

Välkomna hem

2010-11-08 @ 17:19:17
Mamma och pappa kom hem med husbilen imorse istället för igår. Eftersom de kom iväg så sent från Växsjö, så ville de inte köra hela vägen i en följd.


Svea

Idag var första dagen på den nya avdelning, va jätte kul. Kände mig välkommen av alla, var ett plus att redan känna både personalen och barnen.

Efter jobbet var det tänkt att åka till torget och shoppa men är lite seg så tar det imon istället. Så blev att plocka in alla kläder i garderoben och bara slappa. E trött efter helgen än, så blir att lägga sig tidigt inatt så man får sina timmars sömn, så man kan bli normal igen..

Puss Johanna

Sex and teh city 2

2010-11-07 @ 15:19:19
För er som inte sett den, ett råd från mig. Se den! Den e sjukt rolig, en riktig må bra film. Och som vanligt när det handlar om "Sex and the city" så är det mycket skratt!


Puss j♥

Söndag

2010-11-07 @ 12:40:21
Att va barnvakt igår gick jätte bra, blev dock sent men inte så sent som ja trott. Fick en jätte fin T-skirt utöver den vanliga lönen, blev jätte glad. Men det kändes att man jobbat mycket igår,va jätte trött imorse på jobbet men det funka bra ändå.

Funderar på att dra till Malmö nästa helg, kusinen har ju kommit hem från Åre. Så han skall vara hemma på praktik nu i 3 veckor, hade vart kul att träffa han innan han sticker upp igen. Får se hur det blir..

Ikväll kommer mamma och pappa samt Svea hem också så nu är man inte ensam så länge till.. Eller Sebbe har ju vart hemma, han åkte igår så lite sällskap har ja ändå haft i helgen.

Ne nu ska jag kolla film och sova en stund. Puss på er, ha det bra

Jobbdag

2010-11-06 @ 20:36:38
Idag har min dag endast bestått av jobb. Klockan ringde halv 5, fick sova lite längre imorse eftersom ja kunde ta bilen:) i morse på jobbet hände det sjukaste, alla som ser eller sett Paradise hotel 2010 vet vem ja menar. Gick och sopa ut hållplatserna nere vid brunnsparken och ut genom en spårvagn börjar plötsligt Jean Pierre även kallad JP prata med mig. Kände igen han från tvn direkt men måste bara säga att ja har ändrat uppfattning om honom. Han är verkligen jätte trevlig och rolig. Jean Pierre du gjorde min arbetsdag hehe, va glad hela morgonen.

JP

Efter jobbet blev det att krypa ner i sängen och sova ett par timmar. Sen iväg på nästa jobb, sitter barnvakt. Föräldrarna är på Håkan Hellström, han spelar ikväll på Scandinavium.


Håkan Hellström

Nu sover barnen och ja väntar på att få åka hem och sova jag med, ska ju upp tidigt imon för att jobba så lite sömn hade inte skadat.

Tror ja tar och lägger mig och vilar lite på soffan en stund. Natti! Puss J

Förlåt

2010-11-05 @ 21:14:37
Detta inlägg är till min lillebror Sebastian, tack för att du står ut med mig trotts alla bråk som blir.
Uch hatar när det blir så här, när ja är trött och ledsen och tar ut det på allt och alla. Idag var en sån dag, och du råka vara den ända i närheten så du fick vara offret idag för mitt humör. Menade inte det jag sa, det bara flög ur mig. Och det hoppas jag att du vet. Var bara oerhört trött, vet att det inte är ursäkt nog men det är det ända jag kan säga. Skall verkligen försöka att inte få såna här utbrott. Ska man se det från det possitiva så har det inte hänt på ett bra tag nu, men nu blev allt bara för mycket igen.. Förlåt mig, hoppas att du förstår!

Älskar dig otroligt mycket,säger det allt för sällan tyvärr. Du betyder oerhört!

Puss Johanna


Äntligen fredag

2010-11-05 @ 18:23:59
Känner nog många idag, kan tyvärr inte glädja mig lika mycket som er. Ska nämligen jobba i helgen så ingen vila här inte, slipper dock alla blöjor.

Den här kavajen köpte jag igår


Tycker den är jätte fin, vad tycker ni?

Kom på att ja köpte en sak till inför vinter säsongen

Everest underställ

Ikväll: Blir det slappa med bror framför tv, med pizza och godis.

Puss Johanna

Paradise hotel

2010-11-05 @ 13:33:39
Kan inte fatta hur Johannes kunde välja bort Julia igår och välja Alexandra. Han svek Julia nått så fruktansvärt, uch blev ledsen för trodde verkligen han inte va en sån person. Nu måste Lin hitta en annan att lite på snabbt annars kommer hon också att åka ut:/ tycker synd om henne.

Ja igår var verkligen inte en rolig parcermoni, Lina programmets roligaste och tokigaste person åkt också ut. Fy nu blir det tuft för dem som är kvar i spelet.

Pussilipuss Johanna

Mysdag

2010-11-04 @ 23:05:13
Skulle städa rummet idag var det tänkt men blev inte som planerat, följde ju med till torget med bror och mamma. Hitta ingen födelsedags present till pappa, men hitta julklapp till mormor:) så nu är en klapp klar.
Sebbe köpte ny bräda, han ville ha det istället för längdskidor som jag och resten av familjen har införskaffat oss inför vinter säsongen i Branäs 2010/11. Blir kanon till påsk när snön börjar bli kass i backen, och grym träning är det ju också och det är ett plus. Sen tycker ja faktiskt att det e skoj.

Nu behöver ja bara det dyraste också, nya utförs skidor och det är inte lätt att hitta skidor som passar min nivå. Kommer bli en dyr affär, tur man har en snäll pappa som lovat hjälpa till lite med betalnigen..

Jag köpte en jätte fin kvaj. Har spanat in lite annat, som ja ska köpa i julklapp till mig själv. För det får man väll?

Nu ska ja ta och städa lite på golvet ändå, så man kommer in för det gör man inte just nu. Står en kartong ivägen och ligger kläder,väskor och annat överallt. Ett riktigt tjejrum mitt i utröjning med andra ord. Någon som vill hjälpa till att röja är väldigt välkomna!

Puss Johannis

Blev ingen resa i höst

2010-11-04 @ 14:44:15
Blev ingen resa i höst får ta detta i sommar. Kostar ju nästan lika mycket att åka nu som att åka på högsäsong, det e stört! Får längta till sommaren istället ;)

Sen måste jag meddela att jag har sista dagen imon på den avdelningen som jag jobbat på nu i 5 veckor. Men att jag fått ett annat långvik ändå till Jul på samma förskola men på småbarns avdelningen. Ska bli kul :) Är jätte glad,ser framemot det. Men kommer självklart sakna alla andra barnen men ser ju dem på gården.

Ska snart iväg till Frölunda Torg med mamma och köpa present till pappa som fyller år nu den 23e. Så får se vad man kan tänkas hitta på.

Puss Johanna

Avis dag

2010-11-02 @ 13:58:00
Är på jobbet, är jätte avis på alla som har skol lov nu. Som är hemma åh kan ligga i soffan med varm choklad och titta på film i detta höstvädret. Regnet bara öser ner, när ska det sluta tro? Ikväll blir det nog att tända fyr i brasan hemma, brr kallt. Puss J

Lovely day with the best

2010-11-01 @ 20:03:25
Haft en underbar dag först var jag på park och natur, hämtade ut vinter kläder. Sen bar det av till Prinsgatans blomsterbutik för att hälsa på lite snabbt, sen blev det en sväng förbi Bar Italia för en snabb fika.

Mötte sedan upp Angelica på centralen. Senare på dagen kom även Robin och Jonte in så blev en trevlig runda i stan. Tro det eller ej ja köpte ingenting!! Känner mig så duktig, riktigt stolt över mig själv! Sen bar det av till Bergakungen(Filmstaden) där jag och Angelica kollade på Sammys äventyr, 3D film. Jätte mysig! Va länge sen ja va på bio..



Tack alla för en underbar dag, kunde inte bli bättre. Behövde verkligen detta, så tack mina underbara vänner. Love you! Puss

johannajh -