Saknar alla otroligt mycket

2011-04-29 @ 20:10:04
En bild säger mer än 1000 ord!

Bad i klarälven

Josefine, Hanna och jag

Hoppa fallskärm

J+J
Afterski

Åka bräda
Drinkar

Fina bilar ska det va

Steka på uteserveringen

Avslutningsfest-Ronja och Robin hood

Återuppta gammal vänskap

Tack för en grym säsong(bilden med flest personal som jag kunde hitta)

Home

2011-04-27 @ 22:21:21
Då var den här säsongen slut och man var hemma i Göteborg igen efter fantasktiska månader i Branäs med underbart folk. Aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjort de senaste 2 dagarna, kommer sakna er alla nått otroligt. Kommer aldrig glömma er, tack för alla fina dagar som gett många fina minnen att blicka tillbaka på!

Återbesök

2011-04-18 @ 19:35:04
Det gick jätte bra att köra upp igår, tog en tripp till Junkyard och handlade en T-skirt och ett par brillor :)
Hänt en hel del i Branäs sen vi åkte occh då syfftar jag på snön, får se om det blir så mkt skidåkning eller mest chill  på uterserveringen kanske ;) Men det e inte dumt det heller.

Idag har jag tillbringat dagen i solen på uterserveringen, nyss ätit en jätte god kycklingsallad som jag och Josefine gjort. Det gjorde vi bra gumman, snart blir det fest i Mickelbyn.

Nathalie, Jessica och jag(bild från lördagen)
Puss Johanna

Besök av Josefine

2011-04-16 @ 10:08:00
Igår hämtade jag min bil som jag köpt, en Opel Astra :)
Senare på kvällen kom Josefine till mig, hon ska bo här i helgen tills på söndag då vi drar vidare upp till Branäs för nästan 2 veckors festande med resten av den underbara personalen.

Puss J

Fixat

2011-04-11 @ 23:10:26
Idag efter jobbet mötte jag upp mamma på Frölunda Torg och vårshoppade med henne. Blev lite nytt till garderoben, Igen?! E det nog några som tänker nu, men ja jag lyckades faktiskt hitta lite mer. Man kan aldrig ha för mycket kläder att välja mellan haha ;)

Dagens inköp:
2 linnen
1 kavaj/jacka
Puder
2 Bh

Hittade även min outfit inför avslutningsfesten i Branäs, så nu är det fixat :)

JohannaShopping=True

Vart tar tiden vägen?

2011-04-10 @ 22:45:00
Så var det söndag kväll och en ny arbetsvecka väntar, vart tar tiden vägen? Söndagsångesten kommer krypades längst ryggraden. Ikväll har jag planerat nästa helg tillsammans med Josefine och eventet e skickat till gästerna. Cant wait its going to be awsome!

Frisk som en nötkärna

2011-04-10 @ 10:21:09
Varför man säger så har jag ingen aning om, men nu e jag i allafall helt frisk från den hemska magsjukan. Va så utorkad att jag svimmade och slog håll på knät och slog i huvudet så de e skönt att det är över nu. Nu e jag bara otroligt trött.
Idag blir det marschträning och sen var tanken att jag skulle till bröderna bäst och ha våran efterlängtade JJR dag men det e bäst att jag åker hem och vilar upp mig inför veckans arbete istället.
Älskar er underbara vänner, ni betyder så mycket
Jonatan och Robin Jungebrant

Orka!

2011-04-08 @ 13:23:59
Då blev denna helgen inte som planerat, ikväll hade jag ju sett framemot att få träffa familj 2 igen. Det va ju sjukt länge sen sist.. Men jo vad händer inte då? Jag blir sjuk, igår efter jobbet small det till uch uch!!! Hoppas er helg blir som planerad utan några hemska sjukdomar.

Home sweet home

2011-04-05 @ 15:56:52
Stannade på ett varuhus påvägen hem igår, köpte en jätte fin klänning, ett par jeans och en tröja samt ett par jätte söta jeans shorts. Vart vi stannade kommer jag ej säga, min lilla hemlis. Men det e ett sjukt bra ställe med massa VILA kläder för mer än halva priset.

Att komma hem igår kändes jätte konstigt, här hemma är det vår. Alla vårblommor blommar och solen sken. Jag och mamma satte oss i solen och solade, jätte mysigt. Sen tog vi en promenad med Svea. Man har glömt hur vackert det är hemma nu när man vart borta..

Idag regnar det tyvärr så det blev en shopping tur på Frölunda Torg :) Hittade en massa saker idag också, hihi men det e ju inte så kontigt inte shoppat på år och dar känns det som..
ett par solglassögon
en strand väska
2 linnen(fest/sommar)
1 linne(sommar)



Packa

2011-04-03 @ 20:25:25
Packar inför hemfärd imon, känns jätte konstigt! Skall stanna i Säffle och kolla på en bil, hihi håll tummarna att den e lika bra som den ser ut att vara:)

johannajh -