Måndag=Studiedag

2010-10-31 @ 23:10:08
Imon har alla i Tynneredskommun ledigt, alltså inget jobb på förskolan imon. Men ska besöka mitt andra jobb och hämta nya arbetskläder inför vintern, sägs ju att de ska bli den kallaste vintern i Sverige i år:/ Så kan va bra att hämta ut tjockare kläder:)

Sen ska ja in till stan och hälsa på min gamla praktikplats hos mina 2 favorit florster på Prinsgatans blomsterbutik, ska bli skoj!! Sen träffa Angelica och hjälpa henne att kolla på balklänning, även Jonte ska med på en shopping runda imon. Vi ska vara smakråd till honom för han behövde lite hjälp, eller var det bara för det trevliga sällskapets skull?
Så imon blir det en dag med favoriterna.


Alla som inte jobbar har lov denna veckan, så Sebbe är också hemma nu. Han får vara hemma och passa Svea.
Puss Johanna

Love

2010-10-31 @ 19:45:30
Hittar man någon som man älskar så släpper man den inte, man kämpar ännu mera och man ger inte upp hoppet om att det ska bli bättre. Har man älskat någon länge nog och hittat den som är den rätta för en, så är det inte något man bara kastar iväg utan att ge allt man har. Älskar verkligen dig M, du betyder så mycket.

Från första gången ja såg dig blev jag som fastfrusen av dina ögon, hela världen runt omkring stannade upp.
Dina blickar gör mig tokig. Du är helt underbar. Du har mitt hjärta i din hand, för mig finns det endast dig.

Puss Johanna

Ett citat

2010-10-30 @ 20:40:28
Vi är alla ett löv på samma träd, vilket löv är du?

Uppfriskande!

2010-10-30 @ 18:06:45
Nyss kommit in i värmen efter ett uppfriskande dopp i havet, det va inte jätte kallt men det kändes att det inte var sommar längre om man säger så.. Får se om det blir ett dopp imon morgon också, beror på hur många bränmaneter det är i vattnet. Mamma följde med och höll utsikt efter dem, hade inte vart skönt att bränna rumpan på en sån inte!

Nu blir det vin och mys med familjen framför tvn, ha en mysig lördags kväll och ta hand om er.

Puss Johanna

Mina vänner

2010-10-30 @ 15:39:48
Vill bara tacka alla mina underbara vänner som finns där för mig just nu, visar verkligen vilka som är ens riktiga vänner. Det är dem som ställer upp för en när det verkligen gäller.. Som finns där för en oavsett vad det gäller. Ni betyder så oerhört mycket för mig, tack för att ni finns i mitt liv. Älskar er!!

Puss Johanna

Bombhot i gbg

2010-10-30 @ 11:05:40
Hela centrala stan är avstängd sen inatt, ett bombhot. Polisen säger att de planerat ett terrodåd, uch fy fan va är Sverige påväg? Sånt här ska inte hända i sverige!!!

Hej då Daniel

2010-10-29 @ 22:56:57
Nu blev Idolutröstningen färdig, Daniel åkte tyvärr ut. Tyckte det var dags för Elin att åka ut denna veckan, känner att hon gjort sitt nu samt att hon inte gjorde bra ifrån sig ikväll. Inte tillräckligt i allafall för att inpa på mig. Men det lär bli svårt att få ut henne för hon har väll hela Finland på sin sida.

Puss Johanna

Vit helg

2010-10-29 @ 22:40:05
Den här helgen blir vit, och utanför Gbg. Flydde därifrån över helgen illa kvickt, kände att ja behövde ett miljöbyte efter detta som hänt. Vill inte vara hemma, känner mig inte trygg. Vet inte hur jag ska göra med detta som hänt nu den senaste tiden. Blir bara värre och värre för varje dag som går!

Snälla ni som vet vad som hänt, vad ska ja göra? Thess ja fick verkligen panik idag och det va kanske inte så konstigt efter det som hände?

Till min älskling vill ja bara säga att ja älskar dig och saknar dig, hoppas vi ses till veckan. Och kom ihåg darling, Nothing compeers to you!Puss Johanna

Panik!!

2010-10-29 @ 17:18:47
Ni som vet vad detta handlar om(kan tyvärr ej berätta här vad som hänt). Men ni som vet vad ska jag göra? Är jätte rädd, tur att det är helg. Ska ja gå utanför dörren nu när han är lös så får man bära ut mig, blir en helg bakom låst dörr!!

What a night

2010-10-28 @ 19:28:53
Nyss avslutat en långpromenad med Svea. Gick där och lyssnade på musik plötsligt kom allt som jag väntat på, kände hur tårarna bara forsa ner för kinderna alla minnen kom som i ett vattenfall nedför mina kinder! Puss J

Halloween fest

2010-10-28 @ 17:30:21
Idag har jag vart häxa på jobbet, haft halloween fest på förskolan hehe. Det va skoj men barnen blev ännu busigare så är jätte trött nu efter en häcktiskt dag med mycket skrik! Så blir en kväll framför tvn idag,

Puss J

Gårdagen

2010-10-27 @ 14:46:32
Var en trevlig kväll igår, tack! Jonatan du var verkligen jätte duktig så stolt över min bästa vän! Puss J

Stipendium konsert

2010-10-26 @ 16:34:33
Nyss kommit hem från jobbet, ska sova en stund nu sen fixa iordning mig. Blir hämtad av Robin ca kvart över 6 sen bär det av till Mölnlycke för att titta på min bästa vän Jonatan Jungebrants stipendium konsert. Sen blir det fika hemma hos Paula hans farmor med släkt och vänner:) Jag är så fruktansvärt stolt över dig vännen och glad över att ha dig i mitt liv. Läs gärna artikeln som Härryda posten skrivit om honom på länken: http://www.harrydaposten.se/nyhet_visa.asp?id=602&sidnamn=Kultur
Jag och bäste vännen i Berlin i sommras
Puss Johanna

Förlängt vikariat

2010-10-25 @ 17:05:58
Jag har fått förlängt vikariat, skall vara på karneolgatans Fsk denna veckan ut samt nästa vecka också kanske. På fredag får jag reda på om ja ska vara där nästa vecka också eller hur det blir så håll tummarna!Puss Johanna

Vad jobbar jag med?

2010-10-25 @ 16:59:51
Det var en tjej som undrade vad jag jobbade med, så tänkte jag skulle berätta detta. Jag har för tillfälligt 2 jobb. På vardagar jobbar jag på Vikariepoolen, så jag e på lite olika förskolor runt omkring där jag bor. Det är verkligen jätte roligt! Sen jobbar jag också på Park och Naturförvaltningen, Gaturenhållningen på helger och när jag behövs. Jag tömmer papperskorgar och plockar skräp på stadens gator och torg, låter inte roligt men det är jätte skoj. Väldigt trevliga kollegor :) Sitter även barnvakt lite då och då på kvällar och helger, så igentligen har ja väll 3 jobb..Puss Johanna

Jobb

2010-10-25 @ 08:38:38
Nu bär det strax i väg på jobb, imon är det sista dagen på Karneolg Fsk för den här gången. Shit va ca 3veckor har gått fort, långvicket e snart slut hände där liksom? Thess som flyttat in i en ny lägenhet i helgen är klar med flytten, skönt för er att det gått så bra på kort tid! Ni har jobbat på bra :) Puss J

Shopping med Angelica

2010-10-24 @ 19:04:31
Idag blev det shoppingtur med Angelica i stan, det var verkligen jätte mysigt dock va det lite regn i luften men det gjorde inget. Tack för en jätte mysig dag gumman, vi behövde verkligen en Johanna och Angelica dag!

 

Lunch

Shopping

Röjning på rummet

Städa huset

Slappa i soffan

Hittade lite vimmel bilder från gårdagen :)

Sova tidigt idag, är verkligen jätte trött.

Puss Johanna

Berså

2010-10-24 @ 18:34:28
Först var det förfest hemma hos Cassandra med Jenny, Hanna och en massa trevliga killar :) Blev en kväll med mycket skratt och roliga lekar.
Hanna :)                                  Cassandra och jag

Hahha!

Patrik och Calle

Sen bar det av till Berså, dock var det inte så mycket folk ute igår men det blir vad man gör det till.
Tyvärr mådde inte Cassandra så bra så vi åkte hem redan vid 02:30, men det gjorde ingenting var ändå trött efter jobbet.

Hoppas du mår bättre nu gumman!

Puss Johanna

Göra gbg osäkert inatt

2010-10-23 @ 18:31:52
Ikväll blir det först förfest hemma hos Cassandra med en massa goa personer sen blir det att göra stan osäker, hehhe I cant wait!!!

Skål Skål Alkohol det som inga killar tål,SKÅL!!!
Puss Johanna

Brr fan va kall spelning

2010-10-22 @ 19:22:58
Detta var en kall spelning som just avslutats, spelade på Drottningtorget och gick bort till Scandic hotell som hade ny invigning. Regnet öste ner, och stormen ven det va jätte kallt verkligen. Men men nu är det gjort sitter i soffan med en kopp varm choklad sen blir det att förbereda inför morgondagens jobb. Sen blir det kudden.

Tack alla som var med på spelningen i detta vädret! /J

R.I.P Mattias

2010-10-22 @ 15:00:54
Kan fortfarnade inte fatta att du inte finns med oss längre. Ja har inte kännt dig så länge men du va alltid med på ett hörn. Minns du kvällen nere vid sjön? När vi fiska och grilla? Det är ett utav minnena som jag kommer bära med mig! Fick en chock när ja fick reda oå det för 3 veckor sen, det har börjat smälta nu. Jag har kunnat ta det till mig! Men ångrar en sak så mycket, då ja, Sebbe och din bror stod på utsidan av stugan där du bor och prata lite innan vi skulle köra hem efter festen. Du hade gått och lagt dig tidigare. Tänk bara om ja hade gått in istället och sagt hej då,än att bara knacka på rutan till stugan, och trott att du inte svara för att du inte vakna. Tänk om ja gick in stället för att säga det genom fönstret. Då kanske hade fått hjälp i tid, då kanske du fortfarande vart med oss idag! Men tyvärr så hittades du i sängen på morgonen dagen efter festen,tänker på dig! Din bror och alla vi andra saknar dig!

Höstrusk

2010-10-21 @ 19:45:59
Just nu slått mig ner i soffan efter ca 3 timmar städning av rummet med en välförtjänst varm chokland och ostfralla. Uch känns ju som om det aldrig kommer bli klart! Så mycket grejer överallt, får panik. Fick inte ens plats med kläderna i garderoben, tur man har en soffa man kan använda att lägga kläder i hehe. Undrar hur många timmar ja kommer upp till när ja e helt klar med rummet, ska ja nog anteckna för skoj skull haha.

Har träningsverk i rumpan efter allt cyklande upp och ner för backarna påväg till jobbet. Bra träning i allafall.
Puss J

Röjning av rummet

2010-10-21 @ 17:55:17
Uch säger jag bara!! Detta kommer att ta lång tid, aldrig röjt rummet så är en massa skit som man inte använder som åker ut. Saker som ja inte ens använt som ja köpt som ligger och tar på plats, inte ens tagit bort prislapparna liksom:/ känns sådär, visar ju bara att alla som känner mig har rätt angående mig. Det skrämmer mig! Inser nu att de har rätt, jag e en riktig shopaholic:( köper saker bara för att handla, men det ska finnas folk till allt, eller hur? Vissa tröst äter och jag tröst shoppar.. /J

Till en sann vän

2010-10-20 @ 22:24:46
Är så glad att jag har dig, litar på dig till 100%. Att ha dig som vän betyder så mycket! Kan prata med dig om allt och har alltid roligt tillsammans med dig. Vi har gått egenom många glada och tråkiga händelser som vårt liv stött på men vi har stöttat varandra igenom dem. Jag finns här för dig, när du än behöver mig. Många fina minnen med dig och fler ska det bli, tack Angelica att du finns i mitt liv! Älskar dig vännen min, vet inte vad jag skulle gjort utan dig!

Puss Johanna

Lill lördag

2010-10-20 @ 07:36:00
God morgon på er!Idag är det Lill lördag men det e ju endast dem som inte jobbar som kan ta nytta av det, vi andra får vänta tills helgen kommer. Idag blir det nu om en stund jobb för min del, slutar sent idag:/ sen bär det av till Göta Lejon rep. Så idag blir det en lång dag innan man kommer hem och kan lägga huvudet på kudden. Ha en underbar dag alla, vi kan ju hoppas att det inte regnar för att ha 19 barn inne en hel dag är ett helt företag! Puss

Tänk på detta!!

2010-10-19 @ 21:58:55
Mamma berättade precis för mig om en ny forskarstudie som bevisar att folk som röker hasch(Maja) stoppar sin hjärnas utveckling. Tex räker man hasch när man tex är 17 år så stannar hjärnan där, din hjärna utvecklas inte mera. Är du 30 då så har du fortfarande en hjärna som är lika med en 17åring. Den slutar att utvecklas, stannar i ett stadie. Detta gällde om man rökte en gång i veckan..

Puss

Tråkigaste att blogga är..

2010-10-19 @ 21:49:20
Jag måste bara säga en sak som ja tänkt på länge, att man har många läsare på bloggen varje dag men det tråkigaste är att man inte har några kommentarer knappt. Puss johanna

Promenad

2010-10-19 @ 19:48:47
Nu blir det att gå en promenad i ruskvädret med Olofsson, inte så lockande men men vad gör man inte för sina vänner?

Puss Johanna♥

Huvudvärk

2010-10-19 @ 14:42:33
Uch vilken huvudvärk jag har idag, inte alls roligt:( idag var det promenad som gällde efter jobbet med Svea, nu blir det röja på rummet. Har även ombokat min tid till Tandläkaren, så mamma kan följa med. Vill ej gå ensam, ska även be om lugnande så jag inte behöver må så dåligt!!

Puss Johanna♥

Trött

2010-10-18 @ 20:42:18
Efter att sett färdigt Idol(repris) så e ja nu helt färdig, så himla trött.

Att kunna spela in program på boxern ger ja verkligen tummen upp för.Den uppfinningen har verkligen räddat alla mina hektiska arbetsdagar då man kanske väljer sängen istället för att sitta uppe och kolla tv. Ja kollar på mina program sedan när ja har tid och det bästa man kan spola över all jobbig reklam!!:) och om det är två program som visas på samma tid så kan man välja vilket man vill kolla på och de andra spelar man in;)
Ikväll är det ju Ullared på tv så det blir att kolla på reprisen imon:p Imon är ja tidig, alltså slutar ja redan 13:30 så då skall ja försöka att hinna med att röja lite på rummet. Hoppas bara ja orkar!!

Puss och godnatt nu blir det kudden för min del♥

Blogga från Iphone

2010-10-18 @ 18:37:23
Jag har hittat en tjej på en blogg som har lyckats komma på hur man bloggar från Iphone även på blogg.se
Blev jätte glad, dock kan man inte lägga in bilder men det får man väll fixa via datan då. Och inläggen blir ju inte jätte snygga men det funkar bra attt skriva:) nu kan jag ju i allafall skriva när som hehe, me like!

Sitter just nu och kollar på Idol avsnittet sen i fredags, hann ej se det somna innan de blev klart. Så blir att kolla nu vem som åkte ut.

Puss J♥

Tävling

2010-10-18 @ 17:52:12
Tävling för Missäy som Therese har :)
HTTP://WWW.MITTLIVMINLYCKA.SE/TAVLING-PAGAR-2/

Så var det måndag

2010-10-18 @ 17:42:47
Nyss kommit hem från jobbet, var tvungen att jobba över en halv timme. Är jätte trött hade planerat att städa ur rummet lite, har ju lite att röja. Vet inte vart jag ska börja bara är så mycket..
Och de blev ju inte bättre av det här gräsliga vädret som kommit!Regn och rusk ush!!Me don't like!Varför ska det börja regna nu när det vart så fint väder, riktigt ljuvligt höstväder.


Jobb

Mjukisdress på

Promenad med Svea

Slapp framför tv


Ikväll blir det bara slappkväll, mjukisdress på!

Puss Johanna



Vit helg=Me like!!

2010-10-17 @ 20:54:10
Ännu en vit helg, så underbart!

Fredag: Efter jobbet blev det bara slappa framför tvn, gick och la mig tidigt va verkligen jätte trött efter jobbet.

Lördag: Klockan ringde 04:20, dags att gå upp och bege sig till jobbet. Gick upp lite tidigare eftersom jag förmodligen skulle behöva skrapa rutorna på bilen. Och tur var det, tog längre tid än jag trodde att ta bort all is och kallt var det. Burr mätaren på bilen visade -3,5 nu är det vinter väder på morgonen!!Uch redan..
Efter jobbet blev det att träffa älsklingen en stund, sen sova sedan bar det av till stan för att möta upp Cassandra. Blev en underbar dag som hade mycket att erbjuda! Även kvällen blev mysig, sög som vanligt på bowling men va fan man kan inte va bäst på allt. Tjejerna fick i allafall ett gott skratt när bowlingklotet kom rullande bakåt istället för framåt på banan haha! Fick som bäst 59 på en serie :p

Lunch

Shopping

Skrattanfall på HM

Cassandras sjuka humor

Fika

Bowling

Och ännu fler skrattanfall

Cassandra när vi fikar            Jenny och Erika väljer klot

Hahha

Söndag: Klockan ringde samma tid, begav mig till jobbet. Efter det blev det chilldag med Cassandra. Vi hade planerat dagen, men den blev inte alls som vi tänkte. Planen var att vi skulle sola, men när vi kom dit så var det stängt. Nästa gång skall vi ringa innan, lätt att vara efterklok. Så det var bara att gå tillbaka hem till Cassandra. Påvägen blev det matstopp, hon tog sin efterlängtade sushi och jag thaimat. Sen blev det gotta framför en film med chokladbollar bakade av mästerbagarna Johanna och Cassandra. Kollade på den underbara filmen The Holiday, en film man måste se om man inte sett den. Man kan verkligen se den hur många gånger som helst den e fortfarande lika bra.

Powerwalk

Mat

Bakning

Film mys

Skratt

Kladdigt värre med chokladbollar

Mästerbagarna är vi!

Jude law=ögongodis

Doris va också med :)

Tack gumman för en underbar helg med mycket skratt är så glad att jag träffat dig och att vi blivit vänner. Känns som om vi känt varandra hur länge som helst, helt underbart!

C ♥ J

Puss Johanna

 

 



Värst va tiden går fort!

2010-10-15 @ 17:40:19
Oj oj oj, sikken vecka.Nu är det äntligen fredag, tycker veckan har gått otroligt snabbt. Det går jätte bra på jobbet, men det är krävande. Somnade igår hemma hos Jimmy hann bara lägga mig i sängen medans han diska så somna jag, men sen under filmen var det svårt att somna. För den va jätte bra.

The Last Airbender
Är en berättelse om de utvalda som kan tämja elementen. Eldriket håller resten av världen i ett järngrepp, men nu har en ny tämjare av luftelementet visat att han kanske är den nya avataren, en mästare som kan tämja samtliga element.

Filmen får betyg 4/5, var lite svår att förstå på sina ställen. Men verkligen sevärd!

Idag blev tyvärr den andra vikarien sjuk,så efter två var jag ensam med 9 barn men som tur var hoppade vikarien från den andra avdelningen in och hjälpte till under mellanmålet. Tack Jonatan!!

Ikväll blir det chill hos Oscar, kolla film och snacka. Inte träffats på jätte länge(för er som inte vet vem han är så e han min äldsta barndomskompis).

I helgen blir det jobb på park och natur, skall väll även försöka hinna med att träffa älsklingen också om han inte ska jobba ihjäl sig..

Imon efter jobbet blir det shopping med Cassandra i stan, ska bli mysigt gumman!

Puss Johanna

Några bilder från bowlingen

2010-10-11 @ 19:24:40
Theresse och Paul                             Andreas
Törstig?
Thess och jag <3

Gekås

2010-10-11 @ 15:43:00
Hämtade upp Sebbe på centralen sen bar det av till landet. Skönt att komma dit, inte vart där på jätte länge. Som sagt den här sommaren har jag endast jobbat.

Fredag: Kom dit ganska sent så blev att käka och kolla på Idol, Sassa åkte ut ifall det e någon som missat detta. Kommer bli svårt att rösta i år, många bra=många favoriter!

Lördag: Sovmorgon!!Sen höströjning i trädgården, sen efter lunch bar det av till Gekås. Där det vart jätte lång kö hela dagen. Men när vi kom slapp vi köa(endast ca 7min). Mindre än Thess(1tim och 30 min). Va smockat med folk där inne så blev att riva ner det viktigaste sen ut.
Kvällen tillbringades efter middagen hemma hos Alexander för att fira hans 18års dag, va jätte kul att träffa alla igen. Saknat er så, endast Josse som saknades.. Kollade in storebrors nya ormar och hans andra djur.

Jag med en kungspyton

Lillebror med en annan lite större Pyton

Saknat dig storebror, känns som evigheter som vi sågs!

Storebror, jag och lillebror

Jag med en kameleont, så fin
Gänget

Storebror och jag med en söt chihuahua :)

Söndag: Åkte tidigt hemåt för att hinna med Lisebergs spelning, först 14-15:00. Efter det åkning i parken sen avslutnings spelning 19:30-20:30 ungefär.

P.S
Samt från bowlingen, inte lagt in dem på datan än :p

Puss Johanna

Magsjuka

2010-10-08 @ 16:32:21
Idag kom magsjukan även till våran avdelning, så nu är det bara en avdelning kvar på hela huset som inte fått det än. Var en kille som spydde mitt i maten, inte alls mysigt!

Så nu lär man väll bli magsjuk :( Ni får hålla tummarna att jag inte blir det!!!

Tycker så synd om Ella, hoppas hon mår bättre nu efter sprutan Thess?

Puss Johanna

Valet i väster

2010-10-08 @ 16:27:28
1 av 10 i väster röstade i valet på SD, kan det bero på att det vart som det vart i orådet kring och på Opaltorget?

Röjdag

2010-10-05 @ 17:07:27
Idag skall jag börja röja lite smått på mitt rum, har redan börjat att lägga in kläder i garderoben. Nu skall jag fortsätta att röja undan på hyllor, i soffan m.m.

Va mycket skit man har som abra ligger och skräpar då!Fy..

Puss Johanna

Vart är Göteborg påväg?

2010-10-04 @ 18:01:05
Nu har det skett 2 försvinnande på 1 vecka ungefär. Först var det Rasmus,19 år. Sen Elin, 27år som de tyvärr hittad död. Fortfarande inget resultat efter sökandet. Det äckligaste är att båda har ett samband med att de skulle åka hem med vagn/buss mot/från Hisingen.

Mina tankar går till deras vänner och anhöriga!

Puss Johanna

Kanelbullensdag

2010-10-04 @ 17:48:07
Idag är det kanelbullensdag, så glöm inte av att äta en. Jag tog min på rasten så får väll börja med min nyttighetsvecka imon, sa mamma för hon hade tänkt att vi skulle ha myskväll idag bara jag åh hon eftersom pappa inte e hemma. Så blir lite godis ikväll :)
Puss Johanna

Långvik

2010-10-04 @ 17:44:33
Imorse ringde chefen på vikariepoolen och fråga om jag var intresserad av ett lång vik, självklart var jag det :) Så nu skall jag vara på Karneolg. fsk i 3 veckor och 2 dagar :) Start idag!

Puss Johanna

Barnvakt

2010-10-03 @ 18:33:43
Haft en jätte mysig dag med de små liven, gick promenad ner till tippen för att kolla på hästarna och båtarna. tyvärr regna det så det va inte lika mysigt som det hade vart om solen sken.

Sitter nu här proppmätt efter att ätit vofflor, väntar på att mor och far ska komma hem. De hade plockat svamp i skogen så blir kantarell smörgås och varmt te ikväll istället för kaka.

Från och med imon börjar min nyttighets vecka,får se hur det kommer gå..

Puss Johanna

Bilder försvann!

2010-10-03 @ 09:24:56
Jag råkade radera en massa bilder från blogg inlägg igår :/ ska fixa tillbaka dessa idag.
Nu bär det av på jobb, ska sitta barnvakt idag

Puss Johanna

Myskväll

2010-10-02 @ 14:41:03
Idag blir det in till sta och träffa Jimmy, kanske ta en fika? Sen blir det hem att städa rummet..

Ikväll blir det myskväll hemma hos Cassandra,ska bli kul. Dress code myss dress ;)
Tanken var att vi skulle gått på Eric Hassle ikväll på Sticky Fingers men ja känner för en myskväll istället, kan det bero på gårdagen kanske?


Cassandra :)

Puss Johanna

Bowling med jobbet

2010-10-02 @ 14:30:27
Igår: Var det bowling som gällde efter jobbet på en förskola nere i Näset, va hem snabbt för att fixa sig och sen iväg till Stigbergstorget/Stigbergsliden för att bowla med jobbet. Det va tyvärr inte alla från Park och Natur som va där men vi som var där va ett gott gäng(typ de vanliga som e med ut).

Jag sög som vanligt, tur att man är van vid det. Thess var tvärtemot mig, du va grym!Tror hon till och med va den som spelade bäst :)

Känner mig stolt att ha en sådan vän som henne, hon gör mig så glad. Visst vi hade lite tråkigt prat igår angående en viss person, men det kommer aldrig att förändra min syn av dig gumman. Älskar dig, tack för att du finns i mitt liv!

Efter det drog jag vidare med Jimmy som kom dit en stund för att dra med mig till stan eftersom ingen annan av arbetskamraterna va sugna på det. Vi drog först till Vasa Viktoria, sjukt mycket folk där skoj :) Sen drog vi med några andra till Park Lane,där det va fullt ös!

Tack alla för en grym kväll!!Idag mår man som man förtjänar om man säger så ;)

P.S
Bilder från kvällen lägger jag upp vid ett annat tillfälle(när jag har tid)

Puss Johanna

johannajh -