Åter helg :)

2010-03-26 @ 10:07:38
Nu sitter jag i datasalen brevid Malin och skriver om en sorts blommas historia, jag skriver om Nejlika och hon om Myrten. Ska skriva om historien, vart den kommer ifårn om det finns någon dikt om den m.m. Lite små segt, men ganska kul ändå.Idag efter skolan blir det att åka hem och träffa Alexander, ska bli jätte kul :)
Sen ska vi ha gäster hos oss på kvällen.











Puss Johanna

Temadag 2010

2010-03-24 @ 16:09:09

Idag har vi haft temadag på skolan, lyssnat på 2 föreläsningar, spleat ett spel åh kollat på en film. Vi var några stycken som la ut tjockmattan i gympasalen för att få det mer bekvämt under filmvisningen :)
Filmen som vi såg heter Slamdog millionaire,en bra men ganska hemsk film på sina ställen..

Ikväll blir det att ta en promenad med bella, sen plugga och kolla på Andra Avenyn.
Puss på er

Ännu en torsdag

2010-03-18 @ 10:20:32

Och torsdagar nu framöver betyder ju heldagar med engelska b från 8:40 till 15:30. Vår grupp, jag, Niklas och Mathilda.
Efter skolan blir det hem och städa rummet,plugga m.m. Uch längtar inte!
Love you all puss Johanna

Ingen bra dag!

2010-03-16 @ 20:43:10
Inte min dag idag allt har bara blivit fel!En sak som är bra är att jag är äntligen klar med projektrapporten :)
Orkar inte skriva något mera om den här dagen för den har varit kass, ändå roliga var väll att prata med Alexander. Fast du gav allt igen från igår,tycker du ska vara snäll mot mig istället hahha ;) Nja det var väll mest på skoj men ändå,reta mig för allt som hänt idag..du ska få igen ;)
/Johanna

The city

2010-03-14 @ 19:23:20
Idag har jag träffat Amalia i stan, vi hade en trevlig shoppingrunda. Hittade många fina fynd! Tack för en underbar dag Amalia,har saknat våra turer i stan.Ikväll blir det att ta en promenad med Olofsson och träffa Rebecka :)
Studiedag imon, skönt!Ska hämta mitt körkort och mitt pass!
Puss Johanna

Malmö

2010-03-13 @ 20:43:41
Torsdag:
Fortfarande sjuk så var hemma från skolan även den här dagen.Blev hämtad på elevhemmen vid 18:00.Åkte då ner till Malmö,kom ner ganska sent så det blev stressigt att hinna med allt som skulle fixas till morfars begravning.Men oasishjärtat blev fint,använde mig utav röda rosor,rosbladen,murgröna.
Fredag:
Begravningen var jobbig men väldigt fin.Sebastian spelade "Det vackraste".Jätte fint Sebbe!!Jag hade aldrig klarat av det,mina tårar bara spruta..På kvällen var det middag hos kusinerna.Mamma och Pappa gick bort med Svea,men jag,mormor och Sebastian samt Gustav(hund) tog bilen.Så nu är premiärturen gjord.Morfar du fanns i tankarna!
Lördag:
Jag,Sebbe och pappa åkte hem på morgonen efter frukost.Mamma skall stanna till måndag.Jag körde hem och det gick kanon,har ätit god mat precis åh handlat godis.Kollar nu på melodifestivalen.Olofsson kommer kanske förbi snart,får se om vi drar till Berså som planerat.Daniel da silvas är nämligen där ikväll ;)
Beror på om jag orkar,e fortfarande ganska krasslig :(
Imon:
Blir det stan och shoppa med Amalia,ska bli kul.Den shoppingrundan har varit planerad ett bra tag nu men har alltid kommit en massa annat emellan.Saknar dig allt här hemma stumpan!
Puss Johanna 

Linus sjunger nationalsången

2010-03-11 @ 15:42:21
Min kära vän Linus sjunger nationalsången inne på arenan, matchen Frölunda-Timrå. Tyvärr förlorade Frölunda men Linus du var grym!!!
Spana in länken för att se videon, http://www.youtube.com/watch?v=Jd38eCBMzdU
/Johanna

Sjuk :(

2010-03-11 @ 10:57:40
Fortfarande sjuk:( inte roligt alls!Feber ca 38, hosta och förskyld. Uch vill bara hem. Blir hämtade av familjen runt halv 5 ikväll då bär det av ner till Malmö. Hem till mormor för att fixa allt till begravningen som är imorgon..
Puss Johanna

Historiska Kvinnor

2010-03-10 @ 17:13:06
Måste bara skriva detta, att på samhällskunskaps lektionen i måndags fick vi reda på att i Historia A boken fanns det 230 män och endast 14 kvinnor som man kunde läsa om. Seriöst hur många kvinnor inom historien som är betydelsefulla vet du? Hur många har läst om kvinnor i historian i skolan? Varför är det så att vi bara lär oss om män inom historian?
Fanns det inga kvinnor på den tiden eller vad? Tycker detta är mycket konstigt och det måste ske en ändring i skolan!!
Love you! Johanna

KÖRKORT:D:D

2010-03-10 @ 12:41:23
38,8 graders feber, vrål förskyld en körlärare som tyckte jag skulle avboka åh göra det någon annan dag. Men det ville jag inte, och jag klara det. Så nu får ni passa er på vägarna för nu har jag också KÖRKORT. Wiee!!
Puss Johanna

Tjenare alla godingar

2010-03-06 @ 11:50:45
Gårdagen
Äntligen hemma i Göteborg igen!!Så nu får ni se upp för Johanna is in the city ;)
På kvällen så blev det först hem till Rebecka och vidare hem till Linda, där en massa folk sedan drog och bowla borta i gamlestan. Det var grymt kul!Hahha Rebecka - Johanna han vill ha dig på ett silverfat! Kvällen var väldigt rolig, med mycket skratt. Har saknat er!!!Tack för en rolig kväll allesammans!

Idag
Idag blir det nu om någon timme att åka bort till långedrag någonstans för att ha marschträning, inte allt för skoj men men sånt som måste göras. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske åka in till torget åh shoppa något roligt inför kvällen :p

LOVE Johanna ♥

Heldag med Engelska B

2010-03-04 @ 09:59:53

Hej bloggen!!

Har inte haft tid att blogga på ett bra tag nu, förlåt men har haft mycket att göra.
Igår var det brandmän här på våran skola och hade föreläsning, mycket intressant. Efter det var det körning i Varberg som gällde, sen hem och vila.

Idag har jag Engelska B hela dagen, ska bli roligt. Sen jag var i Scottland så är Engelska mycket roligare än vad jag tyckte det var innan..Vi är ju en liten grupp endast 9 personer, eller aa 8 st. Finns en i gruppen som kommer och går när hon vill. Det e skönt med mindre grupp.
Idag skall vi presentera våra menyer som vi jobbat med under en tid,sen skall vi se på how i meet your mother :)

Efter skolan blir det körlektion, skall repetera inne i stan. Lassabacka rondellen behöver jag mer träning i, får ju lite panik när jag kör där..Den e så krånglig!!Hatar den!!!!!!


På Disneyland sommaren 2009
Puss Johanna


johannajh -