Angelica 16 år :)

2008-12-27 @ 10:45:51
Har nyss firat Angelica med frukost å paket på sängen :) Ska snart bege oss till Kungsmässan för att se om man kan hitta något fint på REA.
Grattis gumman min,idag är det din dag <3

Nu har jag bakat Lussekatter med mamma,de blev jätte goda :)
Jag hittade ett par benvärmare till mamma å 2 par jeans till mig idag när jag å Angelica shoppa.Så det belv lite endå ;)
Faan GBG åkte ut ur KÖRSLAGET,stackars Sandra å Anton som e med..

Puss Johanna ♥

Kungsbacka

2008-12-26 @ 22:22:19
Hej!
Idag kom jag hem från malmö,firade ju julen med mormor å morfar.När jag kom hem packade jag upp å käkade mat sedan var det bara att börja packa igen,fast eftersom det bara vra till en natt så var det inte så mycket..Befinner mig just nu i Kungsbacka hos Angelica,ska fira hennes födelsedag imorgon så då var det lika bra att jag sov över.Vi har nyss äkat världens godaste tårta,ska snart se på en film men först blir det KÖRSLAGET :) Imon skall vi förmodligen gå å shoppa på Kungsmässan,skall bli mysigt ;) Kan inte stanna så änge för jag ska hem å baka Lussekatter med mamma :)

Puss Johanna ♥

Julafton =D

2008-12-25 @ 09:20:34
Hej!
Idag har vi bara haft det mysigt,gått långa promenader med Svea och ätit god mat.Fast först var vi ju i kyrkan klockan 11,det va jätte mysigt!Nu sitter vi och tiittar på Kalle Anka och co..Sen skall vi äta tomtegröt och öppna juklappar,jag ska vara tomte.

Vad fick jag nu då?
Mamma Mia dvd
Sminkbox
Perfym Addidas
3 böcker
Smycken

Och mycket mera :P
God Jul på er allesammans!!

Puss Johanna ♥

Lille Julafton :)

2008-12-23 @ 21:09:42
Hej!
Idag har jag städat och slagit in den sista Julklappen,hjälpte pappa med
att slå in ett pakett till mamma.Har nyss ätit Julmat,mmm..
Det va gott skall jag säga!Mammas grönkål har man allt längtat efter hela året :)
Imon bär det av till kyrkan klockan 11 för att vara med på Jul gudtjänsten.


Det va riktigt gott!!
Puss Johanna ♥

Två dagar kvar :)

2008-12-22 @ 12:40:32

Tjenare!
Fortfarande sjuk men jag ska nog allt hinna med att göra alltnig som jag planerat idag..Det är en hel del saker,vissa roligare än andra..Nee nu skall jag sätta igång med dammsugningen.
Snart är det Jul!!



See ya
Puss Johanna ♥

Party :)

2008-12-21 @ 22:23:08
Hejsan!!
Igår kväll var det dags för Emmas och Malins fest i Kungsbacka nästan alla i klassen var där,vi hade det lika trevligt som vanligt :) Men jag åkte hem tidigare eftersom jag fortfarande e så himmla förskyld..Orkar faan inte göra någonting,bara går runt och snorar hela dagarna och det e ju bara så skoj!!NOT*



Idag har jag och Sebbe delat ut kompost påser i hela området det tog exakt 2 timmar å 20 min.Som tur va var det inte lika dåligt väder som igår,idag var det i allafall uppehåll fast det blåste lite grann.Fast inte alls som igår,då blåste man ju bort..Sen så tittade vi på film :)
På kvällen bar det av till kyrkan för att titta på årets Julkonsert,det va jätte bra!
Nu håller jag på att städa mitt rum och mamma å pappa sitter nere och slår in presenter..

Puss Johanna ♥

Städning av floristhuset

2008-12-18 @ 20:30:51
Idag hade vi sovmorgon ända till tjugo i 1,fast jag och Anneli cyklade till skolan vid halv 12 för att inte missa julbordet på skolan.Julbordet var jätte gott!!Sen idag var det dags för oss att städa vinden i floristhuset.Det va la sådär kul att göra när man e förskyld,kändes som att varenda gång jag nös så skulle en kruka,fat eller vas ramla ner från hyllorna..

Nu ser jag på bonde söker fru,sen skall jag packa för hemfärd.Imon börjar Jullovet :) Så gött!!!


Puss Johanna ♥

Julspex 2008

2008-12-17 @ 21:35:25
Igår var det julspex på skolan.Lillen kom så han körde mig och Elin till skolan för vi skulle vara där tidigare än alla andra.
Jag och Elin skulle ta hand om inträdet och Andrea,Christel och Anneli tog hand om glöggen.Jag och Elin fick som tur var hjälp av Lillen med biljetterna,annars hade det tagit jätte lång tid innan allt folk var inne.
Middagen bestod av tomtegröt och skink macka.
Spexet var inte lika bra som förra året men det var bra.

Har nyss tittat på Bonde söker fru,har åkt på världens jobbigaste förskylning så nu skall jag snart nanna.

Puss Puss Johanna ♥

Malmö

2008-12-14 @ 18:20:04
Hejsan!

Den här helgen har jag spenderat med familjen nere i Malmö hos släkten.
Det var lika trevligt som vanligt :)

Puss Johanna ♥

Bakning med klassen

2008-12-09 @ 12:32:16
I helgen var det spelningar som gällde.På söndagen efter spelingen gick jag och Angelica i stan och shoppade en stund och hade sedan det mysigt på Liseberg där vi hälsade på fabian också.

Igår körde jag och amanda i falkenberg med Lennart,det gick jättebra :)
Lärde oss att starta i backa m.m

Senare idag skall hela klassen baka ett pepparkakshus,jag ska även hinna med att städa mitt rum för vi har städkoll på rummen den här veckan..
Sen skall jag vara med Simon :)

Tvååker rondellen av HV07 ;)
Ha det bra så länge!
Puss Johanna ♥

Sing Star

2008-12-04 @ 20:58:53
Efter skolan har jag städat rummet och skrivit dokumentationer. Nu har jag precis kommit hem från Frida där jag,Tobbe,Frida,Robin och Annelie har sjungt Sing Star en stund!Lika kul som alltid.Nu skall jag packa ska ju hem imon :) Jippi!!



See ya!
Puss Johanna ♥

Matte Nationellt

2008-12-03 @ 18:16:05

Idag hade vi Matte nationellt i skolan,det gick ganska bra tror jag.Vi fick även reda på föraa Matte provet jag var bara 2 poäng från VG,surt..Fick också resultatet på Engelska nationella resultatet på läs och lyssna delen där jag fick VG är överlycklig!!Nu är jag i skolan och har körkorts teori med tjejerna.


Efter teorin var det hem för att slänga i sig lite mat för att sedan hänga med och bowla i Falkenberg med bla Amanda å Mathilda :) Faton,Ticci å Edon kom dit och tittade på när jag förlorade,haha jag e seriöst sämst på att bowla!!Nu skall jag skriva en dokumentation.Skall väll bli sådärr kul men men måste man så måste man..
Pusss Johanna ♥

Klitterbadet

2008-12-02 @ 21:14:11
Igår tog jag det bara lugnt och pluggade.
Idag har jag pluggat och varit på Klitterbadet och simmat med Elin å
 några andra från skolan.
Edon,Faton å de var där så vi simmade med dom :)
Edon e sjukt söt ;)

Nu skall jag titta på House..
Caio Se ya!

Puss Johanna ♥

johannajh -