Mobilen

2009-07-23 @ 22:38:09
Körde hem från landet idag,det gick super!Men jag och pappa bytte innan motorvägen för de varnade på radion för vattenplaning.Jävlar vad det har regnat idag,himmlen bara öppnade sig.Det var bilar som hade vatten till bagarsluckans öppning,polisen spärrade av de stora lederna.Var lite läbbigt att åka igenom de stora pölarna(sjörarna) som var på vägen. Snacka om att fönstrena blev tvättade hahha :p
När vi hade packat in allt från bilen så åkte jag,mamma och pappa iväg på lite ärenden.Som tur var hade det slutat regna så vi slapp bli dyblöta när vi sprang ut till bilen.Först åkte vi till ÖB där vi handlade godis.Sen vidare till Siba där vi hämtade ut min tel som var klar från lagningen.Men när i åkt en stund så kollade jag den så att den verkligen var fixad.Och tur var det,för det var den inte!De hade glömt hälften,så det var bara att vända åh gå till Fredrik som bara skakade på huvudet och bad mig att komma tillbaka imorgon med alla papper.Så imon innan kl 17:00 skall jag reklamera den,så nu kommer jag förmodligen få en 595a :) Efter 4e gången på lagning som det blir då,så brukar man få en ny tel sa Fredrik!Så förhoppningsvis skall jag slippa lämna in tel så ofta längre,ska bli skönt!!
Annars idag har jag gjort teori,fas F fick 65.Bara 5 fel :) Sen har jag suttit med Ipoden,lagt in fler låtar.


Puss Johanna

Inte kul!

2009-07-21 @ 22:42:05
Åh så har man dragit på sig en urinvägsinfektion,inte roligt alls skall jag säga er!!Var nere på vårdcentralen 11 imorse och fick lämna prover å grejer..Ingen rolig dag!Så planerna sprack,bio+utgång med Od,Olsson ,Olofsson åh Niklas :( Får ta det en annan dag gubbar istället,tack för alla fina sms ni skickat.De värmer!!

Puss Johanna

En riktig Shoppoholic

2009-07-20 @ 19:25:09
Idag var min första semesterdag den har jag tillbringat tillsammans med Amalia vi har varit i stan hela dagen,vi hade en riktigt mysig dag med mycket shopping!!Blev lite tommare i plånboken kan man ju säga,handlade kläder för 700 kr ungefär,vad säger du om det Tobbe?Du som gjort en sån bra budget för mig,som jag aldrig kan hålla jag vet..Men nästa månad skall jag verkligen försöka vännen!Ikväll blir det myskväll med Olofsson  och Olsson  :)


Olsson


Olofsson och jag

Puss Johanna

Sommardikt

2009-07-19 @ 22:33:54
Vågor drar in mot land.
En kraftig vind blåser i träden.
Jag står på ett berg och blickar ut över det livliga havet
och hör vågornas brus.

Måsar flyger omkring och ger i från sig starka läten.
Några båtar syns ute på vattnet.
Nu går solen ner vid horisonten.

Hoppas det blir bättre sommarväder snart!!

Party helg :)

2009-07-19 @ 22:23:22
Fredag: Grattis Isabelle på 18års dagen!!Utgång med jobbet,vi var på en uteservering på centralen sen vidare till Gammleport och sen till Labben på frölunda Torg.En trevlig kväll men mycket dricka!Jag var hemma halv 05:00 kom i säng kvart i 05:45.Så det blev en sen kväll!!Men väldigt trevlig!

Lördag: Krister hämtade mig halv 07 för att köra mig till Stenungsund.Var sjukt seg,inte roligt alls att åka bil..Sov 2 timmar i soffan hos honom framför tvn medans han var och handlade.Sen när Sandra och Henke slutat jobba så körde han mig till dem.Jag och Sandra handlade mat,skulle bara veta vad det regna när vi skulle kliva ur bilen.Himmlen bara öppnade sig!!Sen var det grillning under parasolet,sen var det bara att fixa sig och bege sig ner till Hamnkrogen.Var sjukt seg i början men inte konstigt efter knappt 2tim och 45min sömn..I början var det inte mycket folk alls,men sen bara drällde alla in på samma gång så det blev en sjukt rolig kväll men mycket skratt.Men höll mig till vatten!Var hemma 02:30,sov hos dem på soffan myste med alla katterna :)

Söndag: Efter middagen körde Henke mig till centralen,han skulle ändå handla en häcksax i gbg.Så det var skönt att slippa ta bussen!Nu blir det att sova,ska bli skönt!

Puss Johanna

Ännu en dag på jobbet

2009-07-15 @ 20:37:47
Igår efter spelningen följde Amalia med hem,vi käkade god mat hela familjen(nu e du faktiskt inräknad i familjen efter 10månader snart).För er som inte vet så e Amalia tillsammans med min bror,funkar alldeles utmärkt fast att vi e vänner hon åh jag :) Hon sov över,hoppas du inte vakna imorse när jag gick upp?!Sorry i såfall..


Min favorit byggnad i Ryssland

På jobbet idag klippte jag häck och rensade ogräs,hämtade även ut återbetalningen från praktiken.Så nu e jag 520 kr rikare wiie.Fast de lär väll försvinna på freda kväll när det e utgång med jobbet..Efter jobbet åkte jag hem och bakade kaka som jag ska ta med till jobbet imon!

Puss Johanna ♥

Lotta på Liseberg

2009-07-13 @ 21:18:10
Idag efter jobbet har jag vart åh kollat på Gothia Cup med Amalia.Vi träffade bla Daniel de silva,dansare som är med i let´s dance :)Träffade Amalia på hennes rast mellan genrepet,hon har nämligen dansat på invigningen ikväll som börja 20:00.Hoppas at det gick bra gumman!Ledsen att det inte fanns biljetter kvar så att vi kunde komma hela familjen :(


Daniel da silva :)

Efter det har jag bara slappat och pluggat teori.
Efter maten så kollade jag på Lotta på Liseberg med mamma och pappa en snabbis innan jag skulle duscha,hahha och vilka ser man inte?Jo Daniel och Emma,har inte sett dem på jätte länge!Daniel var til och med uppe på secen,alla som hette Björn skulle befinna sig på scen men vad jag vet så heter inte du Björn Daniel va?Det sa inte Olofsson i allafall :p ringde till han för att se om han kanske också befann sig där,men han var hemma åh kolla film. Nu ska jag sova,ska ju upp 04:30 imon så,gött sista jobbveckan nu sen semester!



Puss Johanna ♥

Media Markt

2009-07-12 @ 18:36:29
Idag efter frukost och en spring runda så bar det av med bussen till Askim(högsbo) för att hälsa på Eric när han jobbade, det va mycket att göra så han hann tyvärr inte snacka så mycket med mig som vi hade hoppats på..Efter det så plockade jag jordgubbar i trädgården och städade huset,nu skall jag snart kila ner och stryka tvätt.Fast först blir det att gå över en sväng till Emma för att lämna tillbaka en film ( 27 dresses),en mycket rolig film om ni frågar mig :)


Johanna Hesselroth and Johanna Bona in Russia
You and me sweety :)

Chio Johanna ♥

Filmkväll

2009-07-11 @ 23:46:20
Tjena!
Imorse när jag vaknade berättade pappa att någon krossat rutan på passagerar sätet fram på min bil :( så det va bara att sätta igång med att städa bilen,inte det roligaste precis...Så onödligt!!Efter det tog jag och gick en lång promenad ner til havet åh runt lite i Åkered.Sen va det duscha å käka och sen ta spårvagnen in till Svenska mässan,där vi hade spelaning för UNF(unganykterhets förbundet).Körde sedan hem,det gick jättebra :)

Efter middagen idag så gick jag ver till min kära granne och vän Emma för att kolla film.Hon var jätte trött efter en lång dag på jobbet så hon somna nästan i soffan,så det blev en tidig lördag ikväll.Ganska sköt faktiskt,behöver det efter de sista sena helgerna.


Emma :)

Dagens bästa:Filmkvällen
Dagens sämsta:Idioterna som paja min ruta :(

Puss Johanna

Hemskt!

2009-07-10 @ 21:36:40
Måste bara medela att en utav de skadade redan avlidit på sjukhuset,ännu fler liv förstörda!Gu va ni kommer ångra detta.
Alla minnen från förra sommarens tragiska händelse på Gullbrannafetivalen växer till liv igen efter det här..Saknar er!!

Bilolycka i natt :(

2009-07-10 @ 21:33:07

Föraren kan ha varit berusad

Polisen misstänker att 17-åringen som körde den kraschade bilen på Hönö var berusad.

- Det är en bedömning som polis på olycksplatsen gjorde i natt, säger polisens presstalesman Pia Goksöyr till GP på fredagseftermiddagen.
Fyra av de fem tonåringarna i Volvon som kraschade in i ett träd skadades allvarligt. Den femte, en 15-årig flicka, klarade sig undan med lindrigare skador.
Polisen har under fredagen inlett en förundersökning om olovlig körning, vårdslöshet i trafik och rattfylleri.

Det var vid halvfyra-tiden natten till fredagen som bilen körde av Öckerövägen mitt på Hönö och kraschade mot ett träd.
Alla fem är yngre än vad de första uppgifterna till GP på fredagsförmiddagen gjorde gällande.
Ingen av dem hade körkort. Pojkarna är 17 år, flickorna bara 15-åringar.

Måste klippas loss
Olycksbilen är en nyare Volvo.
Enligt polisen finns inga vittnen till själva olyckan utan det var folk som bor i närheten och hörde kraschen som larmade.
Först till olyckplatsen kom Kenneth Ekeroth, räddningsledare i Öckerö kommun.
- Bilen var vikt runt trädet och så demolerad att alla fem måste klippas loss, berättar Kenneth Ekeroth.

Ett stort antal ambulanser och regionens ambulanshelikopter skickades till Hönö.
Två av pojkarna kunde efter en stund klippas loss och hämtas av ambulanser, men det tog en och en halv timme innan de övriga tre ungdomarna - däribland de två allvarligast skadade - kunde klippas loss ur bilvraket.
- Vi fick till slut dra loss bilen från trädet för att kunna komma åt två av dem, säger Kenneth Ekeroth.

Öckerövägen är den stora vägen som korsar Hönö från norr till söder. Den är rak men 50-skyltad på grund av all bebyggelsen tätt inpå.
- Vägen är rak på olycksplatsen och det har nog gått lite fort för de här ungdomarna, för det här ser ut som en motorvägsolycka, såna som händer runt Göteborg och ute i Västsverige, säger Kenneth Ekeroth.

Hur var väglaget?
- Det regnade ihållande av och till under natten men själva vägen är i bra skick på den sträckan, svarar räddningsledaren Kenneth Ekeroth.

Kommunledningen på Öckerö samlades på fredagsmorgonen med anledning av olyckan och förberedde sin krisorganisation. Öckerö fritidsgård har extraöppet för alla som vill träffas eller prata om det som hänt. Fritidsgården är öppen mellan klockan 16 och 20 i dag, fredag, och mellan klockan 10 och 17 i morgon, lördag.
Kyrkorna på öarna är också öppna.

Tjoho!

2009-07-07 @ 19:38:30

Vet att jag inte vart den bästa på att skriva i bloggen på sista tiden men har haft så sjukt mycket att göra.
Jobbar 06-14:30,vilket betyder att jag måste gå upp 04:30 på morgonen.Inte det roligaste så jag e sjukt trött på eftermiddagarna..

På jobbet idag har jag rensat ogräs längst med Avenyn och krattat ihop löv och kvistar som blev när Torbjörn klippte häcken.Jag och Malin har arbetat med honom hela dagen idag,Malin som inte e så van bilkörare i Götebeorg har jag fått vara GPS för.Det va kul,lärorikt för sig själv i allafall att klura ut snabbaste vägen till ställen i stan.
Efter jobbet bar det av till frihamnen där det va båtspelning för en Oslo kryssningen 17-18, sen körde jag hem.Det gick jätte bra ända tills Sebbe satte på polis sirener på sin tel och jag fick lite halvt panik där ett tag.Men sen var det inga problem!

Dagens bästa: Att det gick skit bra idag när jag och papa övningskörde hem från frihamnen :) Riktigt stolt över mig själv.
Dagens sämsta: Att bilen dog för Malin idag mitt i rusningsrafiken på leden.Va lite jobbigt kan man ju säga.Pinsamt för hennes del i allafall,och för min tils vi kom på at man måste lägga den i parkeringsläga och sedan i driveläge när den dött för att den skall starta igen.

Ryssland 25-30 juni

2009-07-01 @ 17:37:30
Rysslandsresan med göta lejon var kanon :) Spelade på Volvo Ocean race,prins Philip var och kollade :)
Findlands kryssningen var jätte kul,party all night long säger jag bara!!

Puss Johanna

johannajh -