Svettsat idag

2009-08-27 @ 16:15:46
Idag på estetisk verksamhet fick vi prova på att svettsa :) Det va lite läbbigt,men jag provad i allafall :p
Nu sitter jag åh pluggar teori,pappa ringde nyss och sa att det var ett inlägg på gp tv om Lina :)
Vill du se det klicka på länken nedan :)

http://www.gp.se/iframeGPTV.jsp?d=685&iheight=1600&insertUrl=http://gptv.abcdn.net/abPlayer3/default.html%3Fpath%3Dgptv.abcdn.net/TV-ARKIV/Goteborg%26playfile%3D12270_Goteborgsflorist_kan_bli_bast_i_varlden_97511.pls%26autostart%3D1

Puss Johanna

Stan

2009-08-22 @ 10:44:20
Nu blir det stan som gäller för min del,ska kolla på lite saker..
igår hämtade jag i allafall min nya tel :) Rosa såklart ;) Pusss

Friluftsdag

2009-08-19 @ 15:46:54
Igår kväll var jag hemma hos Robin,vi kollade film med Tobias och David.Sen körde David hem mig och så snackade jag med Johan som kom till parkeringen en stund efter.Han hade kört race i gbg idag,men jag kunde inte åka med för det e bara 2 säten i hans kusins cabbe som de körde med igår.

Idag var det vandring borta vid Nackhe stugan,gick 7km med stationer med samarbetsövningar på vägen.Vi vann den här dagen förra året,får se hur det blev i år.Men vi ligger bra till i allafall vet vi!Fick max poäng på alla utan 1 station,och slog rekorden på resten :) Det va en underbar dag i skogen med bra väder och HV07 var på sitt bästa humör!!Så en bättre dag får man leta efter,i allafall skoltid.
Har nyss avslutat ett teoriprov,det gick bra :) Ska snart gå ut i köket och käka en macka.Sen skall jag och bella cykla till Gustafssons blommor,hon skall köpa nya blommor till sina krukor i fönstren.Sen blir det att göra ett till teoriprov och städa rummet,det har blivit så dammigt fast ingen vart här :S Men men så blir det väll.Får se vad som händer ikväll,kanske kikar in hos Lisette och Frida :)
Puss Johanna ♥

Gekås

2009-08-18 @ 20:28:58
Idag efter skolan kom Anton och hämtade mig,vi åkte till gekås och handlade lite smått och gått :) Handlade för ca 600kr,inte så farligt mycket ändå som det kunde ha blivit.Har nyss gjort ett teori prov.Snart blir det till att gå iväg åh se vad de andra hittar på!

Chio!Puss Johanna

Första skoldagen

2009-08-17 @ 20:24:32
Idag fick jag skjuts ner av Oscar,han skulle ändå ner åh jobba i Varberg och sen Halmstad.Jätte snällt av han att tänka på mig så jag kunde åka med :) Så jag va nere i skolan redan 9:30,så jag hann packa upp och komma iordning på elevhemmen.Hann även med att sova en timme.Sen bar det iväg till Bella där Hedvig också var,jätte kul att träffa dem igen :) Efter lunchen gick vi ner till florist salarna,förväntade oss en lugn start men det visade sig senare att vi hade fel.Vi skulle börja med arbete direkt,plågsamt jobbigt!!

Har bekantat mig med några av de nya ettorna i bla vårat hus.Ikväll blir det film kväll med Johan när han kommit hem från fotbollen.Ska bli kul att träffa han igen,har inte setts på en dryga månad hihi :)

Puss Johanna ♥

Rixfm festivalen 16/8

2009-08-17 @ 20:18:01
Igår var det Rixfm festival på kungstorget klockan 17:00,med bla artister som: Alcasar,Sara downfiner, Agens, Melody club och många fler!Tyvärr så små regnade det lite,men men det va bra ändå!
Janet & Kim

EMD

Puss Johanna 

Europe 14/8

2009-08-15 @ 12:35:55
Igår var det först spelning,Lilla Tjörn runt.Sen hem åh käka och fixa till sig för att sedan åka med pappa som var snäll och körde mig till Marcus,där det var lite förfest men John,Emil,Rickard,Axel och Marcus då såklart :)
Sen bar det va ed taxi in till Götaplatsen för att kolla på Europe,vi började längst bak åh knödde oss ända fram!Hahha jag va ändå snyggast över kravallstaketen killar!!Hhaha,hade aldrig kommoit över utan dig Axel,tack för hjälpen!John och resten drog när konserten nästan var slut,för att ta en öl.Men jag och Axel stanna kvar.Resultatet blev att vi kom längst fram och på slutet kastade trummisen ut sin ena trummpinne i publiken,jag tog på den hihih.Men den rycktes ur min hand!Efter det ringde vi till John och dem åh gick till Parken(gamla Harrys).Som tur var jobbade Hans(vakten),så att jag kom in fast det e 20 år där hihi.Vi drog från stan runt kvart över 1,sen blev det sängen som gällde för min del!


Bilder från kvällen kommer!
Puss Johanna

Hello Saferide

2009-08-13 @ 16:49:37
Idag har jag tillsammans med Sebbe och Amalia(som sov över här) kollat på film, sen har jag pluggat terori.Gick bättre än igår.Idag fick jag 59 på slutprovet.Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar på msn,alltid lika trevligt.
Ikväll klockan 19:45 blir det Götaplatsen igen för att kolla på Hello Saferide,en svensk popartist som Amalia har visat mig. Hon spelar faktiskt väldigt goa låtar!


Puss Johanna ♥

Hammerfall 12/8 2009

2009-08-13 @ 16:43:18
Hejsan!
Jag e alldeles skakig sen igår,nämen det va riktigt bra tryck igår!!
Hann att kolla på 5 låtar igår,som tur verkade det som om dem hade sparat de bästa till sist.Bara bra låtar som jag lyckades höra :) Hela avenyn var täckt med folk,jätte mycket folk var det!!Kul som fan,träffa en massa igår.

Grymt ös på stan igår!!
Puss Johanna ♥

Ny data :)

2009-08-12 @ 21:02:48
Igår var jag och pappa runt åh kollade efter en ny data till mig,tog några timmar innan jag va nöjd!Efter det åkte vi in till stan(kulturkalaset) för att kolla på Robert Wells och Laleh.Träffde Kim och Krister,de jobbad på för fulla muggar.Det var kul att träffa dem igen,har saknat dem!Pratade även med Lillen idag,längtar tills vi ses vännen!!
Robert

Laleh

Så idag har jag bara suttit med den typ och lagt över alla saker från de andra datorerna,sen har jag gjort teori.Det gick inte så jätte bra,men det va ett slutprov fick 54a..Godkännt men med inte stor marginal.

Nu sitter jag barnvakt åt Hugo 5år och Vera 2år,de har sovit nu en timme så jag har suttit här åh kollat på tv.När Mia kommer hem skall jag snabbt slänga in mina saker hemma och sen bege mig in till stan,för att försöka hinna få en skymt av hammerfall.De uppträder på kungstorget ikväll,första gånen på hemmaplan!

Svea i våras på landet

Puss Johanna ♥

Home from France

2009-08-11 @ 21:30:11
För er som inte vet så kom jag hem från Frankrike i lördags,har varit där i 10 dagar med Göta Lejon.Vi har bla spelat på Disneyland :) Helt underbar resa,med mycket skratt!!

Puss Johanna ♥

johannajh -