Be there!

2011-05-31 @ 17:40:15

Daniel Adams-Ray denna fredag på Berså, grym bokning!!

Polisen jagar våldtäktsman i Frölunda

2011-05-24 @ 15:52:02

Detta hände på vår gata igår, fy fan. Kan inte fatta att det e sant!


Polisen har fortfarande inga spår efter den person som under måndagen våldtog en ung pojke i Västra Frölunda.

- Vi förstärker vår närvaro i området, för att lugna alla upprörda, säger presstalesmannen Björ Blixter.


Det chockartade brottet inträffade i ett mindre skogsområde mellan Kupeskärsgatan och Tanneskärsgatan, under måndagseftermiddagen.

Området har i efterhand genomsökts av tekniker, i jakt på bevisning.

Då det gäller signalementet på gärningsmannen går spretar uppgifterna till viss del åt olika håll.

Mannen uppges dock vara i övre medelåldern, mellan 50-60 år, och har samstämmigt beskrivits som relativt ovårdad, som något av en uteliggaretyp. Men för att inte missa viktiga iakttagelser så väljer polisen att inte gå ut med ett ytterligare vittnesuppgifter.

Blottat sig

Genom förhör har polisen kunnat konstatera att gärningsmannen rört sig i området tillsammans med sitt unga offer under en viss tid.

Polisen ville därför ha kontakt med människor som sett en äldre man i sällskap med en ung pojke, mellan klockan 16-18, i området från Opaltorget upp mot Kupeskärsgatan/Tanneskärsgatan i Tynnered.

Utredarna tittar på andra incidenter som skulle kunna ha kopplingar till den aktuella våldtäkten.

En sådan händelse härrör sig från fredag den 20 maj, då en man som kan vara samma gärningsman syntes i närheten av Önneredsskolan. Mannen skall då ha blottat sig.

– Under tisdagen kommer många poliser att cirkulera i de aktuella kvarteren, runt skolor och på andra ställen där barn rör sig. Det handlar om både uniformerad och civil personal, och dessutom ryttare på häst. Ingen skall behöva känna sig orolig, konstaterar Björ Blixter.

 

 

Min helg i bilder

2011-05-22 @ 14:17:09
Fredagen var det förfest hos mig, min kära vän David (kollega från Branäs) kom och hälsade på. Han besökte sina kusiner som bor i samma område som mig över helgen, va grymt kul att träffa han igen! Sen bar det av till stan. Valand-Berså-Park Lane.

Lördagen spenderades först på Göteborgsvarvet där vi spelade, jag och  Felicia var väll inte jätte pigga efter gårdagen men vi klarde oss igenom den. Sen va det hem och sova och tagga om inför nästa runda :)
Mötte upp David på hard Rock sen blev det Berså där även Angelica och bob var med senare på kvällen.

Haft en underbar helg tack alla!
Felicia och jag
Party
David kom på besök
@Berså
Grym helg

Längtar

2011-05-19 @ 21:40:27
Min fredag kommer bli grym! Längtar, först Veronica Maggio på Liseberg sen Eric Amarillo på Park Lane!!:) Hur ser er fredag ut?

Till dig

2011-05-13 @ 20:13:30
Om du tror på det första ögonblicket
Om du vågar lita på det.
Det finns tillfällen i livet,
Som aldrig kommer igen
Man känner det på sig,
Av nån anledning vet man att det är så.


Stockholm

2011-05-13 @ 18:14:03
Imon bär det av till huvudstaden, redan 05:00 går bussen med alla glad lejon. Skall spela på en cortege som är likvärdig den vi har här i gbg fast längre. Får se hur det går..

Så ikväll blir det att packa,mysa med familjen och tidig läggdags..
Hur ser er fredag ut?
Puss J

Firande av Walle

2011-05-12 @ 22:27:21
Igår firade vi Walles födelsedag. Mötte upp William på Vasastaden där vi tog ett glas, gick sedan vidare till Club Corazon för att sluta upp med Walle och de andra. Drog sedan med Izabella till Berså sen blev det hemgång, jobbade idag 08:30 började jag men det har gått kanon br. Sjukt skumt väder bara, tryckande värme!!
Lite bilder från gårdagens utgång


Walle
Mr FISH i full gång
Berså
Tack alla för en grym kväll

Malmö

2011-05-07 @ 17:10:12
Blev en tripp ner för att umgås med mormor, kusinerna och min underbara vän Anna över helgen. Mötte upp Anna i stan i förmiddags för att hinna med en shoppingrunda innan hon skulle till Hbg(Helsingborg). Det var verkligen hur kul som helst att träffa dig igen Anna, sjukt länge sen sist dock men det får vi ändra på! Nyss kommit hem från kyrkogården där jag och mormor gjorde fint runt morfars grav. Så nu e det fint där igen:) snart ska vi gå en runda med Gustav runt småbåtshamnen, så att han får lufta sig lite idag. Känns konstigt att vara här hemma när inte morfar finns i huset längre, men det ska nog gå bra det här. Puss

Valborg

2011-05-01 @ 17:59:20
Började med spelning på Cortegen som vanligt mellan 18-20:30, sen bar det av mot landet där vi lämnade packningen hos mamma och pappa som åkte redan i fredags.

Mot Älvsered bar det sedan av för att fira med gänget där nere, Lillen var ju den ändå som visste om att jag och Sebbe skulle komma senare på kvällen så resten blev sjukt överraskade!! Sjukt skoj att träffa alla igen, saknat er speciellt Alex och storebror <3

Nyss kommit hem från Gekås, jag och Sebbe åkte dit påvägen hem. Blev en hel del saker, riktigt nöjd med helgen.
Vit helg ibland kan vara bra ;)


Syskonkärlek<3<3



johannajh -