Sista dagen på schema

2010-08-31 @ 20:16:17

Idag
var det sista dagen för mig på jobbet, som jag går på schema i allafall. Är timanställd sen så blir inringd helger och när de behöver mig. Hittade en trisslott idag med vinst på, dock bara 25kr men det är alltid nått :D

Efter jobbet åkte jag med Paul hem till honom och lånade en massa filmer, så i veckan nu när jag är ledig och om det är dåligt väder blir det film som gäller :) Sen bar det av till Frölunda Torg, shoppade en skjorta, armband och en boddy på Gina Tricot.

Skjortan

Nu blir det te och kantarell macka framför Fångarna på fortet tillsammans med mamma.

Imon arbetsförmedlingen 10:15 har jag möte där, sen skall jag förmodligen till Tuve och passa Oliver åt Emil medans han klipper sig. Sen blir det nog utgång på kvällen, Deep pratas det om.

Tänker på dig M<3

Puss Johanna

Iphone

2010-08-30 @ 20:56:54
Nu har min Iphone blivit upplåst, så nu fungerar den :) Tog en dag, shit va snabbt jag trodde det skulle ta jätte lång tid!Ne nu skall jag fortsätta att leka lite med den hihi, fixa inställningarna m.m.

Puss Johanna

Inga raka besked

2010-08-30 @ 16:42:08
Idag har jag mest kört parkbilen med Johan, hahha jag var inte långt ifrån att skvätta ner massa fjortisar med äckligt lervatten. De hoppa undan i sista sekund. SKYLL er själva om ni inte flyttar på er för ett arbetsfordon!!Efter jobbet hämtade Paul mig, tog en tur i bilen så kul att köra en runda när det är sol ute :)

Efter det var det hem och äta lite sen sova en timme. SKÖNT!!Har nyss vaknat så nu e man pigg.
Skall nu ta tag i mitt rum, lite stökigt(som vanligt). Ringa Jonte en snabbis också och se vad han skall göra imon, kanske ses?

Ikväll blir det IKEA med mamma och pappa, får se om man hittar något inte vart där på jätte länge.

Tomt i huset utan Sebbe, men hoppas du har det bra i Lysekil!och att du kommer hem nästa helg.


Amalia,Felicia och jag Berlin(muren) juni 2010

Imon skall ju vara min sista dag på jobbet, men nu vet jag inte rikigt hur det blir. Har ju fått förlängt(timanställning än så länge) men nu snackas det om att jag behövs mer än så. Får väll reda på det imon..

Puss Johanna

Roligt besked

2010-08-29 @ 22:01:27
Idag fick jag veta en jätte rolig sak, nämligen att min kära vän Lisa Källberg(Karlstad) kommer ner på besök onsdag- fredag :) Saknat dig!

Lisa<3

Nu blir det sängen för min del, klockan ringer 04:20 imon bäst att få några timmars sömn innan man skall jobba.

Puss Johanna

Lisebergs spelning

2010-08-29 @ 17:43:36
Efter frukost så bar det av till Frölunda Torg för att låsa upp min Iphone på telia och fixa en massa saker med Sebbes tel inne på Tele2. Sen var det spelning på Liseberg mellan 14:00-15:00. Efter detta har jag bara ätit god middag med familjen, sitter nu ensam hemma de andra är och lämnar Sebbe på centralen. Han skall ta bussen upp till Lysekil idag. Skola för hans del imon..

Imon väntar ännu en arbetsdag, så blir att gå upp 4:20 igen. Men slutar ju på tisdag så det e bara 2 tidiga morgnar kvar, förutom helgerna då som jag förmodligen skall jobba sen.

Puss Johanna

Göta lejon dag

2010-08-28 @ 22:59:07
Gårdagen var grymt bra igår,mycket tryck på alla ställena som vi var på. Var på bla Karisma, Push, Parken m.m. Var hemma ca 5:00 så det blev inte många timmars sömn, men det var det värt!

Idag har det varit en riktig Göta Lejon dag, samling 10:45 inför Vallgata spelning. Sen bar det vidare till Liseberg där vi spelade mellan 12:30-12:30 sen lunch och vidare till Frihamnen och spela för en båt 19:00-20:00 så nu e jag ganska trött. Sov en stund innan maten, nu sitter vi och myser framför tvn och Sebbe hjälper mig med Iphonen.

Puss Johanna

Nu kör vi!

2010-08-27 @ 17:42:42
Först Nrdj in the park klockan 19:00 på Liseberg med Amalia och Jonte åh en massa andra, sen hem och byta kläder sen blir det ut på stan med Jonte och hans grabbgäng :)
Karisma, Push blir det nog får se om jag hinner till Parken så jag kan säga hej till Henneman..

Puss Johanna

Till mitt allt

2010-08-27 @ 15:35:39
Kommer sakna dig i helgen hjärtat, hoppas du kommer tänka lika mycket på mig som jag kommer göra på dig
M<3
Jag är så glad att jag har dig, är så otoligt kär i dig. Älskar dig så!Försvinn aldrig ur mitt liv älskling
Puss Johanna

Trevlig kväll igår

2010-08-26 @ 20:24:10
Lite bilder sen gårdagens kalas för Robin som fyllde 21, det va jätte trevligt god mat och trevligt sällskap bättre kunde det inte vart.

Och att se Jontes min när han fick se att jag var där va nog det bästa, snacka om förvånad!!Robin hade inte sagt till han att jag skulle åka med han hem från jobbet så han visste inte att jag skulle komma, riktigt roligt.


Puss Johanna

Branäs ansökan

2010-08-26 @ 16:59:57
Så nu var ansökan till Branäs inskickad :) Så nu är det bara att hålla tummarna!! Fan va kul om både jag och du Lisa får jobb där, fatta vad roligt vi kommer ha!
Puss Johanna

Grattis!

2010-08-25 @ 14:43:34
Grattis Robin Jungebrant, ses ikväll!Hoppas du haft en underbar dag hittills :)
Puss Johanna

Till den bästa!

2010-08-24 @ 20:47:36
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind
Because your love is my drug
What you've got boy is hard to find
I think about you all the time

Johanna

Klar med CV

2010-08-24 @ 20:33:31
Idag blev det klart, mitt personliga brev och mitt CV känns jätte bra. Efter jobbet har jag inte gjort mycket mer än att jobba med det, nu blir det att kolla på reprisen på Fångarna på fortet med mamma med en kopp te. Skönt att sitta inne nu i den här blåsten!
Puss Johanna

Carina

2010-08-23 @ 19:00:22
Idag efter jobbet har jag inte gjort något speciellt, städat undan lite saker på rummet. Plockat vinbär med mamma och pratat med Fredrik(han som jag skall köpa Iphone av). Affären blir förmodligen av imon :) LÄNGTAR!!

Ikväll blir det middag hemma hos mamma2 och hennes familj, ska bli kul att träffa dem. Va sjukt längesen, sist va min student.

Älskar dig, och tänker på dig(du vet vem du e)
Puss Johanna
http://208.85.240.162:8000

Jobb Jobb

2010-08-22 @ 20:04:28
Imon är Thess på jobbet igen, hon har vart ledig så inte sett henne sen i torsdags :(
Jag har saknat henne!!Ingen att lösa korsord med hahha :p
Men imon ses vi igen :)

Puss Johanna

Limo till jobbet

2010-08-22 @ 20:01:50
Idag blev det Limo till jobbet, Tomten körde. Han hade kört ett bröllop under natten så fick åka fint till jobbet idag :)
Kändes skumt att åka i jobbkläder i en sån fin bil, folk kolla på pream om man säger så. Fast det va inte konstigt, gå ut ur en limo klädd i arbetskläder hahha måste sett roligt ut.

Puss Johanna

Kräftskivan igår :)

2010-08-22 @ 19:58:14
Jätte mysigt var det igår, kräftorna var goda och alla hade sitt humör på topp :) Synd bara att jag var tvungen att gå så tidigt, hade velat stanna. John tyckte jag va tråkig som inte drack så mycket, men just därför mådde jag bra idag när jag vakna till skillnad från andra??!

Trotts alla mygg så var det riktigt trevligt, mycket folk :)
Tack för en mysig kväll!Ses snart igen :)

Puss Johanna

Condeco

2010-08-21 @ 15:28:15
Gårdagen: Igår blev det fika med Peter på condeco och en liten runda i stan. Träffa bla Tomas Ravelli :)
Sen en massa andra ärenden. Hälsade på Mathias på NK, fikade med honom. Olofsson var jag med en stund också, mycket trevligt.

Dagen: Nu idag efter jobbet blir det tydligen KRÄFTSKIVA nere på tippen med Samuel, Stefan, John och gänget. Ska bli rikigt roligt att träffa dem, tänkte först inte komma eftersom jag jobbar men det får jag nog allt ta och göra endå. Får ta det lugnt bara, första nyktra kräftskivan :p

Puss Johanna

Fredag :)

2010-08-20 @ 10:49:25
Idag var man ledig som sagt. Har fortsatt att städa lite nu på mitt rum så nu ser det bättre ut, kan i allafall gå in på rummet nu :p

Senare idag skall jag åka in till stan och kolla lite i butiker.Se så arbetskamraterna sköter sig, men det tror jag allt att ni gör :D Kanske ta en fika med Peter Thörnqvist min gamla granne här hemma på gatan, stötte ihop med honom när jag tömde korgarna på hans skola där han pluggar.

Sen skall jag nog umgås lite med Emil Ekman och hans son, inte träffat er på jätte länge nu ju. Dåligt av mig, förlåt mig men det skall allt bli ändring på det nu. Inte jag som flyttade så långt bort heller...kan hända att det e därför vi inte ses så ofta killar, inte tänkt på det?!

Puss Johanna

Kärlek

2010-08-19 @ 16:56:47
Var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyer allting för mig. Va inte rädd.
Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar. 
För här vill jag stanna. Se på oss nu. Livet är vårt.
Se du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är 
Och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig. 

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker. 
du betyder allt för mig. Va inte rädd. 
Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig

Ledig!

2010-08-19 @ 15:59:35
Efter jobbet idag hjälpte jag Paul att tvätta sin bil, den blev jätte ren och fin :)

Sen körde vi till Siba och hämtade ut min mobil som äntligen var klar!Sikken tid det ska ta..

Idag blir det städa rummet och skriva klart cv.

Imon är man ledig :)
Puss

Lysekil

2010-08-18 @ 14:27:32
Körde Pauls bil hem, åh vad jag vill ha den bilen. Den som vill får gärna ge mig den i present, hade blivit överlycklig!


Nu skall jag snart åka med familjen upp till Lysekil, ska lämna Sebbe på skolan där uppe. Ska hjälpa till att flytta in alla saker i huset. Ska bli kul att se hur han skall få bo jämfört med hur jag bodde på mitt internat.


Imon skall jag jobba tillsammans med Linnea, Kenneth e ledig och har anförtrott sig åt mig. Så jag ska vara chef över henne, vi har avenyn+vasastan legget. Skall nog gå bra hoppas jag, bara vi inte glömmer konstskolan vid valand.

Puss Johanna

AJAJAJAJ!!!!

2010-08-17 @ 18:11:15
Jävlar getingar, DÖÖÖ!
Skulle klippa gräsmattan på framsidan gick jätte bra, blev attackerad av 3 st arga getingar. Så nu har jag ont, hoppas bara att jag inte får ett allergi anfall för är ensam hemma :(

De som attackerade mig var inte lika söt som denna!

Puss Johanna

Bye Bye Sebastian

2010-08-17 @ 17:30:31
Kom på att idag är sista dagen som jag coh min bror är hemma samtidigt på vardagar, nu är det han som åker iväg och pluggar på annan ort. Imon skall vi lämna honom uppe i Lysekil där han skall börja gymnasiet, marinbiologi skall han läsa. Kommer kännas konstigt att han skall börja skolan och inte jag.

Har ingen skola att åka ner till längre, uch va jobbigt det blev att tänka så. Saknar er alla så mycket, tiden på munkagård är en tid man alltid kommer minnas. Bästa skolan ever
Synd att tiden bara gick så fort!

Saknar Varberg och HV07<3

Klasskort 2010

Puss Johanna

Zzz..

2010-08-17 @ 15:44:37
Nu har jag precis kommit hem från stan, va där inne en snabbis efter jobbet och köpte lite saker.

Tomt utan Therese på jobbet idag, hennes lediga dag eftersom hon jobbat 11 dagar i rad nu. Men vi ses imon :)

Idag efter frukost körde jag hem Veronica, hon mådde inte bra fortfarande osäkert ifall hon kommer till jobbet imon.
Men det gick bra att jobba själv också, men roligare och enklare att jobba 2 eftersom jag inte hittar alla ställen som vi skall jobba på i stan..


Nu skall jag sova en stund e helt slut, sen fortsätta att fixa mitt cv samt klippa gräset som inte Sebastian gjort innan han gick iväg(förmodar att han är hos Daniel).

Puss Johanna

Festivalen

2010-08-16 @ 18:51:04
Gårdagen:
Det var grymt kul att se alla artisterna igår, och skönt att det inte regnade under konserten.

Artisterna som var där var: Darin, EMD, Ola, Erik Grönwall, Erik Hassle m.m. :)

Träffade några från min gamla skola Frida Carlsson, Tobbe, Annelie m.m. Skoj att se er igen, sjukt längesen inte sett er sen studenten ju..

Nu är alla hemma i familjen igen, blev som vanligt(ni som känner kan ju bara misstänka vad som hände så fort vi sågs allesammans igen)..

Just det jag och Paul fick varsin kulturkalas tröja också, haha några på jobbet blev visst lite avis så Paul håll hårt i tröjan!

Dagen:
Först vill jag bara tacka Therese för att du lyssnade på mig i morse angående DU VET VAD!Tack!!!

Sjukt glad över min nya vän Therese :D

Idag efter jobbet så har jag endast suttit och pysslat med mitt CV och mitt Personliga brev, sjukt jobbigt..
Sista dagen idag att börja 04:30 idag, imon blir det sovmorgon. GÖTT!!

Puss Johanna

Rixfm festivalen

2010-08-15 @ 12:31:56
Mycket roligt folk man träffade ute idag under arbetstid, fulla och goa haha.

Nu bär det snart av in till stan, ska kolla på Rixfm festivalen med Amalia och några andra :)


Puss Johanna

Fan va det va skräp!

2010-08-14 @ 12:56:53
Uch idag när vi skulle börja städa på stan var det fortfarande kvar folk ute, inte så konstigt kanske för klockan va ju 04:45 typ. Men fan va skräp det va ute!

Efter jobbet nu så blir det hem och fortsätta att städa huset, det e lite dammigt

Sen ikväll film hemma hos Christoffer Sköld :)
Puss Johanna

Shopping!

2010-08-13 @ 17:46:54
Nyss hemkommen från en runda på stan, shit va mycket folk det var. Var inte alls roligt att gå runt där åh knö med alla dessa människor. Blev några fynd inne på Weekday :) 2tröjor och ett par leggins :p

Nu skall jag förbereda inför morgondagens arbetsdag och sen sova, ska bli skönt att få krypa ner i sängen.

Puss Johanna

Ledig

2010-08-13 @ 12:08:49
Idag var man ledig så skall in en sväng till stan, sen hem och städa huset ser förjävligt ut hemma!
Ha en bra dag allesammans!
Puss Johanna

Utgång!

2010-08-13 @ 12:07:31
Efter jobbet igår så blev det hem och sova i en timme sen iväg in till stan för att kolla på Oscar Linnros som spelade på Storan kl: 18:00-18:45. Det var sjukt mycket folk där, så vissa kom inte in så de fick stå på utsidan.

Oscar Linnros
Efter det blev det att äta lite mat med Amalia, Linus och Felicia sen gick vi upp till Götaplatsen för att kolla på Amanda Jensen.Det var så kul att se henne live, hon var så bra. Silken scen närvaro hon hade, hoppade runt m.m. Det va jätte bra verkligen, så alla ni som inte kolla på det ni gick miste om något.
Amanda Jensen
Uppe vid Götaplatsen träffade jag Stefan Hedlund, Robin och Anders Hedlund :) Stannade kvar hos dem och kollade på Teddybears. Det började ös regna men vi stod under taket vid konstmuseet så vi blev inte blötta som alla andra blev hahha. LYX! Efter det blev det Lilla London tog lite mer dricka och satt åh tjöta, sen in till Deep och skaka rumpa till DJ Hångel;)
Teddybears
Tack alla för en grym kväll!
Puss Johanna

Tack killar!

2010-08-11 @ 21:55:06
Detta är ett inlägg till The Walk grabbarna, ni var super duktiga. Var en grym spelning, bra drag fast det inte var jätte mycket folk. Men dom som var där var super nöjda, nästa år får ni sattsa på de stora scenerna. Då kommer det garanterat fler folk!! :D
Och äntligen har Rasmus kommit till gbg igen, ska jobba här till på söndag. Sen hem till Eskelstuna igen:(
Nu blir det sängen för min del, Natti Natti!!
Puss

The Walk

2010-08-11 @ 15:31:04
Satt och kollade kvällens program, upptäckte att en kompis,Thom Karlsson och hans band ska spela ikväll, så det blir att åka in till brewhouse, ett ställe som ligger vid Valhalla typ och kolla på dem 18:00-18:20 :) Lycka till killar ses ikväll!
The Walk
Puss Johanna

Timo va GRYM igår!

2010-08-11 @ 15:14:17
Gårdagen: Påvägen in igår på vagnen träffade jag på några godingar som jag inte träffat på väldigt länge bla Johan Lindelöf :) Det var kul!Timo får betyg 5/5, det var grymt att se han igår. Vilken scenkänsla helt underbart!!!Linus Svenheimer och Amalia lär nog också hålla med om det, grym kväll igår. Mycket folk, blev riktigt partysugen men men det blev sängen som gällde efteråt.

Idag: Klockan ringde 03:20 imorse, steg upp med ett leende på läpparna, sen bar det av till jobbet. Städade Götaplatsen, blev intervjuad av GP så imon kanske man är med i tidningen. Vem vet, så håll ögonen öppna! Sen blev det parkbilen med Jessica.

Efter jobbet var det som om hela himlen bara öppnade sig, shit va det började regna. Var helt genomblöt när jag kom hem, helt sjukt. Nu blir det att sova en stund, sedan kolla programmet inför ikväll och se vilka som spelar om det är någon ide att dra in till stan i detta väder. Positivt med detta är att det inte lär vara så mycket skräp imon att städa. Det GILLAS!!:D
Skall hinna med att städa huset lite idag också, Sebastian kommer hem idag. Så nu är jag inte ensam hemma längre, både bra och dåligt.
Svea, Sebbe och jag i vintras uppe i stugan, Branäs
Puss Johanna

Premiär för Kulturkalaset (Göteborgskalaset)

2010-08-10 @ 16:17:42
Klockan ringde kvart över 4a, fick ta vagnen idag. Segt!Efter jobbet blev det att städa en massa typ,
  • tvätta
  • vika tvätt
  • hänga upp tvätt
  • matlåda
  • SOVA!!
Idag börjar årets kulturkalas,wiie :) Synd att man jobbar men det ska nog gå ihop ändå tror jag. Så nu blir det snart sova i några timmar, för ikväll 20:30-21:30 blir det att kolla på Timo Räisänen med Amalia :)
Timo :)

Börjar ju jobba redan 04:30 imon så blir upp tidigt som fan, som tur är blir jag hämtad av Paul. Går ju inga vagnar så tidigt ens ju :S Tur man har snälla arbetskamrater!!Tack Paul för att du ställer upp för mig, egen taxi :)

Puss Johanna

Älskar dig gumman

2010-08-09 @ 18:40:45

Tack för att du finns, betyder så obeskrivligt mycket för mig!

Vofflor

2010-08-09 @ 16:38:12
Nu skall jag göra vofflor, mamma och de skulle käka de på landet blev så jädra sugen på det jag också så nu blir det att ta fram gärnet :)

Mumsigt ska det bli!!!!

Pusss

What a day!

2010-08-09 @ 15:33:52
Dagen började med att klockan ringde halv 5, fick sova lite extra eftersom Paul min arbetskollega var så snäll att han hämtade mig imorse.
Allt gick kanon fram till frukost, påväg in till verket kör en ambulans efter oss. Svänger in mot jobbet, och där står Mattias och Kenneth m.m. Kenneth hade ej sett cyklisten i tid och cyklisten hade inte sett Kenneth utan det hade Mattias gjord och som tur var så hann Kenneth få ner farten så att han knappt rulla, men eftersom cyklisten hade sådan fart ändå så small det till ordentligt.
Cyklisten sprack hela skallen, jätte läbbigt! Ska nog börja använda cykelhjälm igen, blev änna lite rädd för att cykla nu!Eller vad säger du Therese,visst var det hemskt att se hur illa det kan gå?
Efter det så åkte Kenneth hem så jag fick fortsätta att hjälpa Mattias att sätta ut sexställ(som det kallas, även kallat engagemangs korgar). Satte ut i hela stan, från Götaplatsen ner till BrunnsparkenOperanKanaltorgetm.m. Så det blev en bra dag ändå. Men shit va chockad man blev!
Puss Johanna

Trevlig kväll med jobbet!

2010-08-08 @ 14:37:26
Nu skall jag börja blogga igen, Therese har övertalat mig :p
Tog ju studenten nu den 12 juni, började jobba 12 juli på Park och Natur. Har vart några dagar på vikariepoolen också. Det är nog en liten sammanfattning av min sommar hitills.
Igår var vi några stycken från jobbet(park och natur) som var ute och käkade mat på Barken Viking, väldigt trevligt.
Sen bar det vidare ut. Jag och Therese som jobbar helgen va inte där så länge, åkte väll hem runt 11. Ganska sega imorse var vi allt, men det var det värt!!
Så tack alla för en trevlig kväll!!
Therese och jag käkade räksmörgås
Jag och Therese käkade räksmörgås!
höj
Den va god
Talen kom igång!
Therese :)
Elin och Therese
Paul-kan du koppla mig till kina?
Hela gänget nästan.
Puss Johanna

johannajh -