What a day!

2010-08-09 @ 15:33:52
Dagen började med att klockan ringde halv 5, fick sova lite extra eftersom Paul min arbetskollega var så snäll att han hämtade mig imorse.
Allt gick kanon fram till frukost, påväg in till verket kör en ambulans efter oss. Svänger in mot jobbet, och där står Mattias och Kenneth m.m. Kenneth hade ej sett cyklisten i tid och cyklisten hade inte sett Kenneth utan det hade Mattias gjord och som tur var så hann Kenneth få ner farten så att han knappt rulla, men eftersom cyklisten hade sådan fart ändå så small det till ordentligt.
Cyklisten sprack hela skallen, jätte läbbigt! Ska nog börja använda cykelhjälm igen, blev änna lite rädd för att cykla nu!Eller vad säger du Therese,visst var det hemskt att se hur illa det kan gå?
Efter det så åkte Kenneth hem så jag fick fortsätta att hjälpa Mattias att sätta ut sexställ(som det kallas, även kallat engagemangs korgar). Satte ut i hela stan, från Götaplatsen ner till BrunnsparkenOperanKanaltorgetm.m. Så det blev en bra dag ändå. Men shit va chockad man blev!
Puss Johanna

Kommentarer

Postat av: Therese

Ja fy hemskt att se :( Inte alls kul :(

kramar

2010-08-09 @ 20:17:21
URL: http://mittlivminlycka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannajh -