Nu har det hänt!

2011-03-31 @ 20:43:16
Äntligen har jag hoppat fallskärm med Hasseman :) Vinden var perfekt, dock ingen sol.
Det var inte så läskigt som jag först trodde att det skulle vara, man tänkte inte på att det var högt så höjdskräcken kände jag inte av.
Det var en häfftig känsla, inte sista gången jag gjorde det!

Efter lunchen kom snön, perfekt till skattjakten med Anna(personal aktivitet). Hittade några ledtrådar men det finns allt några kvar. Fikan efter att åkt i snön var värmande.

Puss JH

Andra plats

2011-03-29 @ 22:21:45
Säsongens sista personal QUIZ gick nyss avstapeln där vi i lag "Mentangasfeluringarna" knep en andra plats både på dagens omgång och på de sammanlagda omgångarna på säsongen! Grymt bra kämpat tjejer:)

Avsked

2011-03-27 @ 23:50:40
Gårdagen satte sina spår idag, så blev en lugn dag.. Hjälpte Josefine att packa in alla hennes saker i bilen åh vart och handlat mat m.m. Sen var det bara slappdag i soffan framför film med nybakda scones:) mumsigt!! Nyss kommit hem från avskedsmiddag i bleka huset, fy fan säger jag bara. Det är inte lätt att ta farväl av folk när man blivit så tajta och umgåtts hela tiden. Det blir tomt nu för oss som blir kvar, nästa mån e det min och några andras tur att lämna längtar inte! Nu lär de ta 3 veckor tills alla ses igen:( Jag längtar absolut inte till avslutningsveckan och dagen då alla ska åka hem! Vill inte ens tänka tanken på det avskedet...Avslutar detta inläg med en kommentar - Fy fan för att säga farväl!

Carolas fläkt

2011-03-25 @ 20:10:46
Idag har gondolen gått hela dagen, men det var nog inte långt ifrån att de stängde av den för det blåste nått enormt i byarna.. Hahha idag i liften/backen sprang det en lös hund, snacka om att den blev förvånad över alla skidåkare.

Min fredags kväll blir lugn, ska ju med första gondolen upp imon. Ska bort till grannarna snart som har förfest och snacka med folket sen blir de kudden. Hur ser eran kväll ut?

Puss Johanna

Fri som en fågel

2011-03-24 @ 20:21:44
Idag har jag och Josefine vart lediga, dagen började med en gemensam frulle hemma hos mig. Sen blev det att åka till anläggningen, där vi begav oss hem till Henke och Sofia på campingen i deras stuga. Där spelade vi poker och glassade sedan i solen.

Lunchen blev på Brants, i solen på uteserveringen satt vi sedan. Tro det eller ej men det fanns faktiskt lite lä. Idag blåste det verkligen full storm, så det var stopp i gondolen idag igen. Men men vad ska man göra, ingen bestämmer över vädret. Solen skiner i allafall :)

Det ryktas av att vårblommorna redan börjaat blomma hemma

Puss Johanna

Stopp!

2011-03-23 @ 22:37:43
Idag blåste det lika mycket som igår(28m/s), så då var det gondol stopp igen. Stått vid bussarna och hjälpt alla gästerna upp på bussarna till toppen. Får hoppas att vi kan köra liften imon.

Motala

2011-03-22 @ 22:28:00
Haft fint besök från Motala 17-20/3, hade sånna grymma dagar med er. Tack för en sjukt ball helg :)
Liten resume i bilder följer nedan..
Fullt ös på en torsdag är inte illa!
På fredagen kom de magiska trosorna fram haha
En viss person som satt uppe hela natten och snacka var allt förutom pigg på fredagen! Zzz philip
Helt okej ledig lördag i backen med korvgrillning och afterski
Solen skiner himlen är blå
-Vad det e skönt att leva då!
Afterski :)
Puss på flinten                         Visst är vi snygga? ;)
Dom satt fint

Vinnare igen

2011-03-16 @ 18:36:00
Vann i år igen, nu har vi vunnit alla år hittills

Testing testing

2011-03-14 @ 15:31:05

Idag efter jobbet så blev det att dra ut i backen i det underbara vädret som är idag, klarblå himmel och strålande sol och lagom med folk i backen. Jag och Hanna testade på att åka telemark, det gick överförväntan :) Nu skall vi snart ut och åka lite mer skidor, ska ta och testa lite inifrån hyran..

Puss

Middagsbjudning

2011-03-13 @ 01:34:24
Idag har det vart underbart väder, mamma och pappa plus alla andra som vart lediga idag har haft en kanon dag! Vart många som fått lite för mycket sol i backen idag tror ja allt! Efter jobbet idag bjöds Josefine över på middag, sen kom även Lisa för att smaka på mammas delikata kyckling mums mums!!Puss

1år

2011-03-10 @ 23:02:30
Grattis körkortet på 1årsdagen!

Muffinsbak

2011-03-09 @ 23:53:23
Snön har vräkt ne sen inatt helt sjukt!! Stått ute i loliften idag, sen bar det av hem till Hanna där det blev muffinsbak. Kollade på en sorglig film med, letters to god hette den. Fick mig att tänka på dig, du e en utav de starkaste jag känner <3

Internationella kvinnodagen

2011-03-08 @ 13:32:11
Grattis alla kvinnor, idag är det vår dag.
Sen är det ju även fettisdagen idag, kan det bli så mycket bättre? Har dock redan ätit några semlor med flickorna här uppe, så jag har fuskat lite ;)

Idag var det tänkt att jag och Josefine efter vår frukost skulle åka lite skidor, men hon fick hoppa in och jobba. Så jag blev ensam :(
Så vad ska man hitta på?
Blir nog några åk i längdspåren, bara det slutar blåsa.

Vad ska ni göra idag?

Therese och Ella, saknar er
Puss Johanna

Äntligen

2011-03-07 @ 18:48:02
Har hämtat ut min jacka som jag betällt på junkyard, är så nöjd med den. Vad tycker ni?

Puss Johanna

Tyst

2011-03-05 @ 22:15:33
Jag vet att det vart tyst på bloggen några dagar nu, förlåt jag ska bättra mig. Jag och Josefine hade en kanon dag i torsdags men 20+ i solen och klarblå himmel, samt att det var bytardag så det va inte mycket folk i backen. Efter att vi åkt klart åkte vi och bubbla sen vs det filmkväll. I torsdags kom även Erica, Sara m.m upp hit, har tyvärr ej hunnit träffa dem än för jag har jobbat. Va ute en stund igår men åkte hem med Josefine typ 00:20 vi va dödströtta. Idag har jag stått i loliften 21-18:00, det va kallt!! Det var kanon väder på morgonen, +3 i solen och klarblå himmel men det vara ej länge. Runt 12:00 tjocknade det på med stora moln och vinden va helt crazy. Blåste 24 m/s, gondolen gick men det va bara för att tävlingen var så beroende av den. Det e nämligen så att lör-sön denna veckan så är det Europa cuppen i Skicross:) nu blir det kudden efter en kväll med semlor hemma hos Christel och Josefine:) Godnatt

Karlstad

2011-03-02 @ 09:14:00
Nu bär det iväg på äventyr med Josefine och Hanna. Vi skall shoppa och se på bio. Kommer bli en toppendag :)

Puss Johanna

Awsome

2011-03-02 @ 08:23:25
Igår va jag ledig(är det fram till fredag) så jag Hanna, Therese och Emma åkte skidor från 10 i backen sen vid 2 efter att Therese gått till jobbet kom Anna och Dennis och hoppa med i vårt gäng ;)
Anna, du och jag får ta den telemarksturen nån annangång.

Åkte hem från backen runt 5, sen va det romantisk middag med Josefine hemma hos mig. Sen va det fullfart till affären för att handla mat, inte förän vid 7 kunde man krypa ner i det välförtjänsta bubbelbadet i badhuset med alla goa tjejer.

Efter det var det filmkväll hos mig, vi såg "Trassel" en mycket bra och mysig film. Bytte även filmer med varandra, så nu har jag en massa nytt att se :)

Nu väntar jag på att Josefine ska komma så vi kan käka frukost sen bär det av till Karlstad för en shopping tur med bio, tillsammans med Hanna. Mysigt värre!

Puss Johanna

johannajh -