Vit helg=Me like!!

2010-10-17 @ 20:54:10
Ännu en vit helg, så underbart!

Fredag: Efter jobbet blev det bara slappa framför tvn, gick och la mig tidigt va verkligen jätte trött efter jobbet.

Lördag: Klockan ringde 04:20, dags att gå upp och bege sig till jobbet. Gick upp lite tidigare eftersom jag förmodligen skulle behöva skrapa rutorna på bilen. Och tur var det, tog längre tid än jag trodde att ta bort all is och kallt var det. Burr mätaren på bilen visade -3,5 nu är det vinter väder på morgonen!!Uch redan..
Efter jobbet blev det att träffa älsklingen en stund, sen sova sedan bar det av till stan för att möta upp Cassandra. Blev en underbar dag som hade mycket att erbjuda! Även kvällen blev mysig, sög som vanligt på bowling men va fan man kan inte va bäst på allt. Tjejerna fick i allafall ett gott skratt när bowlingklotet kom rullande bakåt istället för framåt på banan haha! Fick som bäst 59 på en serie :p

Lunch

Shopping

Skrattanfall på HM

Cassandras sjuka humor

Fika

Bowling

Och ännu fler skrattanfall

Cassandra när vi fikar            Jenny och Erika väljer klot

Hahha

Söndag: Klockan ringde samma tid, begav mig till jobbet. Efter det blev det chilldag med Cassandra. Vi hade planerat dagen, men den blev inte alls som vi tänkte. Planen var att vi skulle sola, men när vi kom dit så var det stängt. Nästa gång skall vi ringa innan, lätt att vara efterklok. Så det var bara att gå tillbaka hem till Cassandra. Påvägen blev det matstopp, hon tog sin efterlängtade sushi och jag thaimat. Sen blev det gotta framför en film med chokladbollar bakade av mästerbagarna Johanna och Cassandra. Kollade på den underbara filmen The Holiday, en film man måste se om man inte sett den. Man kan verkligen se den hur många gånger som helst den e fortfarande lika bra.

Powerwalk

Mat

Bakning

Film mys

Skratt

Kladdigt värre med chokladbollar

Mästerbagarna är vi!

Jude law=ögongodis

Doris va också med :)

Tack gumman för en underbar helg med mycket skratt är så glad att jag träffat dig och att vi blivit vänner. Känns som om vi känt varandra hur länge som helst, helt underbart!

C ♥ J

Puss Johanna

 

 




Kommentarer

Postat av: Cassandra

Glad att ja träffat dig med tjejen!<3

2010-10-17 @ 21:11:17
URL: http://thinkpositve.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

johannajh -